GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

Hytera PD365LF

€ 261,72
SKU
113-14017

Licentievrije DMR radio in een modern formaat ten grootte van uw telefoon. en oplaadbaar via micro USB.

 

Power 0,5 W, DMR Tier I en Analoge Conventionele Modus

 

In de doos:

 

* Radio
* Li-ion Batterij (2000mAh)
* Lader
* Nylon riem
* Riem Clip

Specificaties PD365LF Hytera

De Hytera PD365LF is een licentievrije DMR radio in een smartphone-indeling en werkt in de 446 MHz-frequentieband. Deze radio mag in heel Europa worden gebruikt. Het is een van de eerste licentievrije DMR radio's op de markt. Dankzij het compacte ontwerp en de intuïtieve bediening is deze DMR Tier I-radio de perfecte metgezel die klaar is voor gebruik op elk moment in je dag. De Hytera PD365LF is zeer compact past perfect in broek- of jaszakken en is daardoor makkelijk mee te nemen, bovendien heeft die een micro USB laadconnector voor opladen zoals uw smartphone. U kan het toestel ook buiten gebruiken aangezien deze spatwaterdicht is. Het toestel zend uit met een vermogen van 500mW.

De portofoon is voorzien van de VOX-functie. Dankzij deze funcitie kan u het toestel handenvrij gebruiken. Als u uw beide handen nodig heeft zal het toestel automatisch in uitzending gaan vanaf u spreekt en bereikt u ieder toestel binnen dezelfde groep op hetzelfde moment. Ook een scan-functie is aanwezig op het toestel, zo kan u lid zijn van meerdere groepen en meerdere frequenties. Zo kan u als verantwoordelijke meerdere groepen horen terwijl de anderen enkel hun eigen groep horen. (zer uitgebreid instelbaar via programmatie)

In digitale communicatie kan u ongeveer 20% hoger bereik halen door een perfecte geluidskwaliteit te behalen bij zwakke signalen. Bij analoog gebruik is het toestel voorzien van een CTCSS/CDCSS zodat u minder last heeft van medegebruik op de vergunningsvrije PMR446 frequenties. Het toestel is uitzonderlijk compact en weegt slechts 160 gram.

Bediening van de radio

U kan zonder programmatie meteen 32 kanalen gebruiken, die zonder licentie in Europa mag worden gebruikt. Via de ronde knop kan u het kanaal en het volume instellen. (links-rechts = volume omlaag-omhoog, op-neer = kanaal omhoog-omlaag.

Via de P2, P3 knoppen aan de voorkant van uw Hytera PD365LF kan u schakelen naar de andere zone (analoge-digitale kanalen). P1 is de toetsenblokkering.

Als de batterij van deze portofoon bijna op is krijgt u zowel een visuele als een hoorbare batterijwaarschuwing. Tijdens het zenden ziet u de rode led oplichten, tijdens het ontvangen is die groen.

U kan het toestel nog gebruiksvriendelijker maken door gebruik te maken van oortjes. Onderaan deze pagina kan u bij de gerelateerde artikelen alle compatibele accessoires terugvinden. 

Onze programmatie Hytera PD365LF

Standaard is onze programmatie analoog compatibel met de Kenwood PMR446 frequentielijst. Voor de digitale kanalen zijn deze ook compatibel met al onze DMR PMR446 toestellen. (Kenwood gebruikt ander protocol en is dus niet compatibel) Wij kunnen via programmatie dit toestel aanpassen naar wens.

- Aantal kanalen programmeerbaar

- Aantal zones programmeerbaar

- Keuze van de functie van de knoppen (kan ook allemaal worden uitgeschakeld)

- Naamweergave mogelijk wie aan het uitzenden is

- Alarm tekstberichten kunnen worden verzonden en ontvangen, ook deze zijn programmeerbaar (compatibel met andere Hytera PD365LF, PD505LF of PD355LF)

Contacteer ons voor een programmatie op maat.

hytera pd365lf tekstberichtHytera pd365lf naam weergave 

Diensten GTV voor uw radio's

Naast de programmatie kunnen wij ook instaan voor de herstelling van uw Hytera PD365LF. Ook projectmatig kunnen wij u helpen te bepalen of dit toestel voldoende is qua bereik en kunnen we hiervoor een prijs volgens uw project opmaken inclusief accessoires. Contacteer ons indien u meerdere toestellen wenst te bestellen.

Meer informatie
Merk Hytera
SKU 113-14017
EAN 6927404336037
Weight 0.160000
Stockstatus Op voorraad
Logistical weight (kg) ,43
Logistical length (mm) 190
Logistical width (mm) 70
Logistical height (mm) 30
With display Ja
IP Code 54
Caller ID Ja
Antenne aansluiting None
accessory connector H5 HYT 1-pin twist
Battery type Lithium-ion
Battery capacity (mAh) 2000
Standby time (up to hours) 12
Frequentieband PMR446
Bandwith (MHz) 446.000 - 446.200
maxpower (W) 0,5
mode DMR, NFM
channels 32
Radio Type Portable
compandor Ja
scrambler Ja
battery strenght indicator Ja
signalling CTCSS/CDCSS
work orders Ja
Basic Encryption Optional (license)
Proirity Interrupt Optional (license)
Roaming Optional (license)
Scan Yes
Pseudo Trunk Optional (license)
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be