GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

We zijn op jaarlijks verlof en hebben beperkte leveringsdata.
Uw bestellingen kunnen enkele dagen vertraging oplopen.
Wij wensen u een fijne zomer toe!

Hytera X1p UHF GPS / Man-Down

€ 975,62
SKU
114-14177

Dit is een professionele walkie talkie, gelieve ons te contacteren voor juiste prijsopgave inclusief programmatie, lader, antenne en batterij naar keuze. De tweeweg radio hytera X1p is een ultra-dunne krachtige portofoon met toetsenblok, voldoet volledig aan de open norm van ETSI. Een perfecte combinatie van structurele onbuigzaamheid, veelzijdige functionaliteiten en geraffineerd ontwerp; beveiligde communicatie gewaarborgd door AES-encryptiealgoritme en 256-bits dynamische encryptiesleutels; handige applicatieontwikkeling gefaciliteerd door ingebouwde Bluetooth- en USB-poort; en zorgeloze afhandeling bereikt door IP67-bescherming. Dit is allemaal samengepakt in een verrassend klein formaat: 21mm (1100mAh Li-ion batterij) dun. Met geïntegreerde GPS en Man-down. Geen lader inbegrepen.

 

In de doos:
* Hytera x1p u gps man-down
* Standaard UHF Antenne (andere beschikbaar)
* Li-ion Batterij (1100mAh) (andere beschikbaar)
* Hand Riem
* Gebruiker Handleiding (zie ook tabblad handleiding voor pdf versie)

Lader niet inbegrepen. Andere beschikbare compatibele accessoires onderaan deze pagina terug te vinden. (oortje, lader, tasje, batterij ...)

Algemene uitleg over het toestel

Bent u op zoek naar een extreem dunnen of kleine dmr radio boordevol moderne mogelijkheden? Dan is de Hytera x1p uhf de ideale oplossing. Deze mini portofoon is voorzien van een volledig toetsenbord, groot kleuren LCD scherm en dit allemaal in een zeer geavanceerde robuuste behuizing. De kast van de radio heeft een beschermingsgraad IP67 wat betekend dat deze stof- en waterdicht is tot wel 1 meter diep gedurende minstens een half uur! Ook in hoge en lage temperaturen kan rekenen op de betrouwbaarheid van deze dmr portable voor het genereren van loneworker of man-down alarmen!

Deze Hytera x1p is voorzien van sensoren voor het genereren van man-down alarmen (toestel in horizontale positie). Bij het genereren van het alarm kan de gebruiker dit alarm nog annuleren, bij geen actie zal deze worden doorgestuurd naar alle andere walkie talkies in de buurt of de dispatcher. Aan de hand van de geïntegreerde gps module kan u de positie van de hytera x1p uhf steeds terugvinden. Via de radiolokalisatie functie is het ook mogelijk om te zien in welke richting het toestel is ten opzichte van uw eigen toestel, u heeft dus eigenlijk geen nood aan veel ingewikkelde alarm servers om de persoon in nood terug te vinden.

Uw toestel is ook voorzien van een oranje noodknop die samen met de volume en kanaalknop eenvoudig kan worden bediend ookal zit uw toestel in een houder of zak. Deze knoppen zijn ook met handschoenen eenvoudig te bedienen. Het ontwerp van de Hytera x1p uhf is extreem goed bedacht, aan beide zijden is er een microfoon voorzien en de meest gebruikte knoppen zitten op een strategische plaats!

Technische specificaties Hytera x1p uhf gps MD

 • Frequentiebereik: UHF: 400-470MHz
 • Aantal kanalen: 1024
 • Kanaalafstand: 25/20/12.5 KHz
 • Gebruiksspanning: 7.4V (nominaal)
 • Batterij: 1800mAh (Li-Ion)
 • Batterijduur (5-5-90 Duty Cycle, High TX Power)
 • High-capacity 2000mAh Li-Ion Batterij: Analoog: >10 uren (1800mAh Li-ion batterij), Digitaal: >14 uren (1800mAh Li-ion batterij)
 • Frequentiestabiliteit: ±1.5ppm
 • Impedantie van de antenne: 50Ω
 • Afmetingen (H×W×D)(met standaard batterij, zonder antenne): 119.5 X 57 X 21mm (1100mAh Li-ion batterij), 119.5 X 57 X 26mm (1800mAh Li-ion batterij)
 • Gewicht (met antenne & standaard batterij): ongeveer 240g (1100mAh Li-ion batterij), ongeveer 280g (1800mAh Li-ion batterij)
 • Zonecapaciteit: 24

Verschillende type hardware versies X1P

U kan deze radio terugvinden voor verschillende frequentiebanden (VHF 136-174 MHz), UHF (400-512 MHz) en u kan de Hytera X1p ook terugvinden met en zonder de GPS/man-down sensoren. Het toestel hier omschreven is voorzien voor de UHF frequentieband (vandaar de U) en is voorzien van alle sensoren man-down, gps, bluetooth.

Voor sommige projecten is er nog meer encryptie nodig, dan is het nodig het toestel te bestellen met hardwareencryptie of een optionele sensoren printplaat. Contacteer ons voor meer info over de keuze van het juiste toestel voor uw project.

Meer informatie
Merk Hytera
SKU 114-14177
Manufacturer part number X1PU/del_charg
Weight 0.300000
Stockstatus Op voorraad
Logistical weight (kg) ,6
With display Ja
GPS Ja
Bluetooth Ja
Antenne aansluiting SMA female
accessory connector H Hytera multipin PD6
Battery type Lithium-ion
Frequentieband UHF
Bandwith (MHz) 400 - 470
maxpower (W) 4
mode DMR, FM, NFM
Radio Type Portable
Acoustic Feedback Suppressor Yes
Alert Call Yes
Auto gain control Yes
Basic Encryption Yes
DMR Trunking (tier3) Optional (license)
Emergency alarm Yes
Enhanced Enchryption (40bit) Optional (license)
Enhanced Enchryption (128/256bit) Optional (license)
Lone Worker Yes
Man Down Yes
Proirity Interrupt Yes
Roaming Yes
Scan Yes
Vibration Yes
Noise Reduction Technology Yes
Optional board Yes
Phone interconnect Yes
Pseudo Trunk Yes
Radio Check Yes
Radio enable/disable Yes
Remote Monitor Yes
Rent Yes
Telemetry Yes
XPT trunking Yes
More from Hytera
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be