GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

Hytera BD615V DMR VHF jacht Portabel 136-174Mhz

€ 248,26
SKU
114-05007

Hytera's BD615 portofoon erft de uitstekende prestaties van de Hytera TC6-serie analoge producten, die professionele communicatie bieden die eenvoudig te bedienen, robuust en betrouwbaar is. Tegenwoordig zijn communicatietools de sleutel tot verbeterde efficiëntie. Als we om een ​​heldere stem vragen, betekent dit dat we een betrouwbare, gemakkelijk te horen en te begrijpen bron van communicatie willen. Een lange batterijduur helpt je om de controle te behouden. Een robuust en robuust apparaat neemt de zorgen uit de communicatie weg. Hoge prestaties gecombineerd met een eenvoudige gebruikersinterface zorgen voor gebruiksgemak.

Hytera begrijpt de eisen van hun klanten en biedt dit alles in één oplossing. Met lichtgewicht, eenvoudige bediening, uitstekende prestaties, lange batterijduur en betrouwbaarheid. We herdefiniëren een zakelijke radio met behulp van Hytera digitale technologie en reageren snel op wat u nodig heeft.

 

Specificaties Hytera BD615V

UITSTEKENDE PRESTATIE
Met een innovatief ontwerp heeft de BD615 betere prestaties dan analoge radio's. Uitstekende ontvangstgevoeligheid betekent dat het effectieve bereik voor communicatie kan worden uitgebreid. De BD615 DMR digitale radio heeft geen interferentie en zorgt voor een stabiele communicatieverbinding.

ROBUUST EN BETROUWBAAR
De BD615 heeft een gedurfde tweekleurige kleur die is ontworpen en getest om te voldoen aan de militaire normen 810 G, inclusief temperatuurschokken, trillingen, hoge en lage temperaturen en vochtigheid. Het IP66 stof- en waterdicht ontwerp garandeert de betrouwbaarheid van de apparaten in verschillende omgevingen.

DUIDELIJKE STEM
Met digitale coderings- en correctietechnologie wordt de menselijke stem helderder verzonden zonder ruis, zelfs over grotere afstanden. Dit is een nieuwe ervaring in de wereld van verbeterde geluidskwaliteit

Meer informatie
Merk Hytera
SKU 114-05007
Manufacturer part number BD615V
Weight 0.240000
Stockstatus Op voorraad
Logistical weight (kg) ,45
Antenne aansluiting SMA male
accessory connector H2 HYT 2-pin w screw
Battery type Lithium-ion
Battery capacity (mAh) 1500
Frequentieband VHF
Bandwith (MHz) 136-174
mode DMR, FM, NFM
Radio Type Portable
signalling CTCSS/CDCSS
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be