GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

TS-V10 HQ 2-Wegs Luidsprekers - 60W

€ 98,99
SKU
303-00370

  • Gloednieuwe vintage Pioneer TS-V10 luidsprekers 60w tweeweg luidsprekers in verzegelde originele verpakking

  • Topkwaliteit zoals u van Pioneer mag verwachten

  • Bidirectionele inbouwluidspreker voor autoradio

  • Coaxiale bidirectioneel

  • Maat: 10 cm (4 Inch)

Deze luidsprekers zijn de ZEER best klinkende luidspreker die u ooit zult vinden voor uw Defender met een later streepje (ca. 1998 en UP), om u te informeren over de hieronder gelezen details.


In de jaren tachtig waren Pioneer de allerbeste op het gebied van Car Audio-systemen, en ze besloten om een ??limited edition luidsprekerreeks genaamd de V-serie te maken.Ten eerste is elke luidspreker slechts zo goed als zijn magneetgrootte, en deze kleine 4 'luidspreker gebruikt de VOLLEDIGE breedte om de magneet zo groot mogelijk te maken.


Om u een voorbeeld te geven, ik heb een foto om te laten zien dat de luidspreker ongeveer 1,5 kg weegt. en als we dit vergelijken met een ZEER GOEDE Focal-luidspreker met een gewicht van 600 g, zie je het verschil.


Het grootste probleem met elke 4 'luidspreker is het gebrek aan bas, en door dit toestel zo groot te maken, geeft het maximale bas van de toegestane grootte.


Bovendien gebruikt de luidspreker de hoogwaardige spreekspoel en de tweeweg luidsprekerconstructie zorgt voor de best klinkende Defender-luidspreker mogelijk.


Je zult het 60W vermogen opmerken, dit is niets om je zorgen over te maken, want in de jaren 1980 werd dit als hoog beschouwd en naarmate de jaren vorderden


De fabrikanten hebben 20 W (slimme metingen) toegevoegd tot de moderne luidsprekers van 4 'dwaze cijfers van 200 W + tonen, maar als je de magneet controleert, tonen ze allemaal 30 W.


De slimme meting van wattage bij een piekspanning bij een snelle nanoseconde. Het komt erop neer dat ik kan garanderen dat deze luidsprekers werken op elke moderne versterker met een vermogen van 200 W!

Meer informatie
Merk Pioneer
SKU 303-00370
Stockstatus Op voorraad
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be