Pioneer AVIC-Z630BT 2din Navigatie GPS met bluetooth / Apple CarPlay (2-din)

€ 894,19
SKU
412-20104

Kenmerken van Pioneer AVIC-Z630BT:

- Maximum uitgangsvermogen MOSFET 50W x 4
- Ingebouwd navigatiesysteem met kaarten voor Europa
- 6.2 inch touchscreen
- Apple Carplay
- Android Auto
- Screen mirroring
- Bluetooth handsfree en audiostreaming
- Spotify app ondersteuning
- 3x 4 volt pre-out (front/rear/subwoofer)
- CD/DVD speler
- Superieure audio en video componenten
- Audio: MP3, WMA, WAV, AAC en FLAC-audiobestanden
- Video: H.264/Mpeg4/JPEG/MKV/FLV
- Grafische equalizer met 13 banden
- Auto EQ, Auto Time Alignment

Pioneer AVIC-Z630BT

De Pioneer AVIC-Z630BT is een navigatiesysteem met de nieuwste wegenkaarten met realtime verkeersinformatie, de bediening gaat via een geheel vernieuwde gebruiksinterface op het 6.2 inch touchscreen.

Dit Pioneer systeem is volledig compatible met de nieuwste iPhone en Android smartphones. Maar uiteraard worden de oudere modellen van Apple en Android ook ondersteund.

Draadloos Apple Carplay

Het was bij de Pioneer navigatiesystemen al mogelijk om met Apple Carplay te werken, maar nu kan dit ook draadloos. De AVIC-Z630BT heeft een WIFI verbinding, en via deze aansluiting is het mogelijk om uw iPhone draadloos te koppelen en gebruik te maken van draadloos Apple Carplay.

CarPlay is een slimmer, veiliger en geavanceerder systeem om de iPhone in de auto te gebruiken.

Met CarPlay kunnen iPhone-gebruikers op een intuïtieve manier bellen, Maps gebruiken, naar muziek luisteren en whats-app berichten openen via SIRI eyes free of via touchscreen.

Naast de standaard kaarten van Apple is er ook de mogelijkheid om te navigeren met Google maps, Waze en Flitsmeister.

Draadloos screen mirroring

Met Pioneer AVIC-Z630BT is het mogelijk om het scherm van uw smartphone draadloos te verbinden met het display van het navigatiesysteem. U kunt dan verschillende audio- en video-inhoud die is opgeslagen op je smartphone draadloos afspelen.

Spotify

Spotify is de meest gebruikte muziekapp ter wereld, en de Pioneer navigatiesystemen werken hier naadloos mee samen. Zo kunt u uw favoriete muziek gemakkelijk afspelen in uw auto, zonder dat u de smartphone vasthoudt. Dit werkt ook helemaal draadloos via bluetooth.

Bluetooth handsfree

De Pioneer AVIC-Z630BT is uitgerust met de nieuwste Bluetooth techniek. Hiermee kunt u uw smartphone draadloos aansluiten om handsfree te bellen of uw favoriete muziek te streamen. Het is zelfs mogelijk om 2 telefoons tegelijkertijd aan te sluiten via bluetooth.

Meer informatie
Merk Pioneer
SKU 412-20104
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be