INE-W990BT 2-Din Navigatie Multimedia Station

€ 800,21
SKU
412-21095

De INE-W990BT combineert Alpine's nieuwste technologie voor uitstekende bediening, begeleiding en veiligheid. Dankzij een groter intern geheugen en een snellere processor is INE-W990BT nu nog sneller te bedienen en worden ook de routes sneller berekend.


Daarnaast is er de mogelijkheid om te verbinden met de Alpine TuneIt app welke ook Facebook berichten kan doorgeven. Uitstekende geluidskwaliteit, inclusief ingebouwde handsfree Bluetooth met Voice Dial functie, maken de INE-W990BT compleet.


Optioneel kan deze navigatie worden uitgebreid met Digitenne, DAB+, een externe AV-bron en/of een achteruitrijcamera.


Ongeacht welke media content u wilt afspelen, de INE-W990BT is er klaar voor. CD, DVD, USB, iPhone en iPod kunnen worden gebruikt om vrijwel alle mediaformaten af te spelen (DVD-Video / CD / DivX / MP3 / WMA / AAC).

Vol met geavanceerde mogelijkheden voor meer rijplezier
De INE-W990BT beschikt over kaarten van vrijwel alle Europese landen en ondersteunt 3D kaarten met POI's, snelweg modus, geavanceerde adres invoer en andere geavanceerde functies.


Dit geavanceerde navigatie systeem beschikt over kaarten van 46 West- en Oost-Europese landen en stembegeleiding in 29 talen. De uitgebreide POI database maakt het eenvoudig om belangrijke locaties te vinden en gebieden te verkennen waar u nog nooit bent geweest. Dankzij de ingebouwde TMC Tuner wordt de route bovendien continue aangepast aan de verkeersdrukte op uw route.


Highway Mode
Behalve een grafische weergave van de route ziet u in de Highway Mode ook handige aanvullende informatie zoals restaurants, tankstations en parkeerplaatsen. Verder wordt de afstand tot aan de bestemming getoond evenals de verwachtte aankomsttijd.
Geavanceerde Adres Invoer


U kunt behalve de normale adres invoer ook simpelweg de postcode van alle Europse landen ingeven, inclusief 7-cijferige postcodes uit het Verenigd Koninkrijk. Het systeem herkent zelfs gedeeltelijk ingegeven adressen. Kies uw eigen taal uit 33 verschillende toetsenborden, inclusief Cyrillisch en Grieks.
Media MasterOngeacht welke media u wilt afspelen, de INE-W990BT is er klaar voor. Speel muziek en video af vanaf uw iPhone/iPod, USB stick of de interne CD/DVD speler (DVD-Video / CD / DivX / MP3 / WMA / AAC). Videos zien er fantastisch uit op het 6.1" WVGA display met Visual EQ modus. U kunt ook draadloos muziek streamen via de ingebouwde Bluetooth functie. Individualiseer de geluidsweergave dankzij ingebouwde MediaXpander, 6-kanaals digitale looptijdcorrectie, voorgeprogrammeerde equaliser (10 settings) en 9-band EQ.


DAB/DAB+ TUNER
De INE-W990BT is compatibel met de TUE-DAB1U externe DAB/DAB+ ontvanger (optioneel verkrijgbaar). Gebruik de TUE-DAB1U ontvanger met Direct Touch bediening vanaf het scherm voor Digitale Radio ontvangst.


Bluetooth® voor Hands-free Bellen en Muziekweergave
Dankzij ingebouwde Bluetooth® kunt u hands-free bellen met ondersteuning van SSP (Simple Secure Pairing) en ondersteuning van 24 talen. U kunt muziek streamen vanaf uw telefoon en dankzij compatibiliteit met AVRCP Ver. 1.4 is het zoeken door uw muziek bibliotheek eenvoudiger dan ooit.


Bluetooth® Voice Dial
Als u verbonden bent met een Voice Dial compatibele telefoon dan kunt u bellen door middel van een gesproken commando.


Made for iPhone, iPod
Gebruik het overzichtelijke display om uw iPhone of iPod te bedienen en met de Quick Search zijn titels snel te vinden. Dankzij iPod Video Playback kunt u tevens videos vanaf uw smartphone afspelen op het scherm (KCU-461iV vereist).


BASS ENGINE SQBass Engine SQ bied vijf vooraf ingestelde settings voor individuele audio weergave. Bovendien zijn zaken als kantelfrequentie, Q-factor en subwoofer level apart instelbaar.


Bass Engine SQ Setup


Anti-Diefstal Security Code
De INE-W990BT beschikt over een anti-diefstal security code welke moet worden ingegeven nadat het apparaat losgekoppeld is van de accu. Dit maakt de unit onbruikbaar na een eventuele diefstal.


Ingang voor Camera met Hulplijnen


Door het toevoegen van een achteruitrij camera wordt het achteruit rijden en parkeren stukken eenvoudiger. Gekleurde pillonnen op het scherm dienen als hulplijnen en kunnen worden aangepast op de breedte van uw auto.


Behoud van Originele Functies en Bediening
Alpine maakt het eenvoudig om de INE-W990BT te integreren in uw auto. Dankzij los verkrijgbare interfaces kan de bestaande stuurwielbediening behouden blijven evenals eventuele sub-displays welke informatie van uw headunit weergeven. Allemaal onderdeel van het veiligheidsconcept dat bedoeld is om u uw ogen op de weg te laten houden.


Audio/Video Informatie tijdens Navigeren
U kunt de informatie van de op dat moment afgespeelde media (radio frequentie, track titel, etc.) aflezen onderin het scherm op de informatie balk van het navigatie scherm.Handige Navi / Audio mode druktoets
Wissel eenvoudig tussen het navigatie scherm en het audio scherm met een druk op druktoets, links van het scherm. Erg handig bij met name lange ritten waar gelijktijdig wordt genavigeerd en muziek beluisterd.


 


Gratis kaartupdate binnen 30 dagen na aanschaf
Binnen 30 dagen nadat de INE-W990BT voor het eerst een GPS verbinding heeft gemaakt, kunt u het toestel gratis voorzien van de laatste kaartupdate. Surf naar www.naviextras.com om te zien of er een kaartupdate beschikbaar is en download deze helemaal gratis. Zo hebt u na aanschaf direct de meest recente kaarten beschikbaar.


 


High Quality Sound, Afgestemd op Uw Auto
De INE-W990BT beschikt een krachtige audio processor functies dankzij BASS ENGINE SQ. Maximaliseer de basweergave en de algehele tonale balans plus diverse geavanceerde afstelmogelijkheden zoals Digitale Looptijd Correctie en een 9-Bands Parametrische EQ. Bovendien kunt u al deze features bedienen via de Alpine TuneIt app op uw smartphone. Verder beschikt de INE-W990BT over een 24-Bit DAC en drie 4-Volt Pre-Outs.


 


Tune Your Sound, Check Your Facebook
Download de Alpine TuneIt app en verbind uw iPhone via USB of uw Android toestel via Bluetooth. U kunt nu uw smartphone gebruiken als handige interface om de perfecte geluidsafstemming voor uw auto te realiseren.


Als u actief bent op Facebook dan zal de app nieuwe berichten weergeven op zowel het scherm van uw toestel als op het scherm van de head unit. Kijk voor meer details op de beschrijving van de Alpine TuneIt App onder Producten / Apps.


 


Geavanceerde Bluetooth met Uitgebreide Functies
De ingebouwde Bluetooth module maakt het handsfree bellen mogelijk en beschikt tevens over nieuwe functies voor nog meer rijgemak. Ondersteund door de meeste Bluetooth telefoons kunt u nu eenvoudig uw telefoonboek benaderen met automatische updates en snel alfabetisch zoeken.
U kunt ook een telefoongesprek in de wacht zetten en wisselen tussen inkomende gesprekken. Bovendien kunt u een scherm met snelkeuze nummers zien evenals de gesprekshistorie.


 


U kunt in toaal 3 telefoons koppelen met de INE-W990BT. U kunt zelfs handsfree bellen met de ene telefoon en gelijktijdig muziek streamen vanaf een andere telefoon. Programmeer de 4 meest gekozen nummers voor snelle toegang in het snelkeuze menu.

Meer informatie
Merk Alpine
SKU 412-21095
Stockstatus Op voorraad
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be