GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

wilson 1000 magneet cb antenne

€ 144,00
SKU
120-21010
Kenmerken, functies, en specificaties:
 
 • Gain prestaties bewezen door macht te verwerven tests bij Lockheed Corporation Antenne Test Laboratory
 • 3000 Watt vermogen aan (ICAS)
 • Gemaakt met een super sterke Mobay Thermoplastic
 • 10 gauge verzilverde spiraalwikkeling voor super geleiding
 • Exclusieve lage verlies coil ontwerp (Patent # 4882591)
 • 62 17-7 PH Tapered roestvrije straler
 • Frequentiebereik 26 MHz tot 30 MHz
 • Weather Channel Ready
 • Verkrijgbaar in Roof Top, Trunk Lip, of Magnetic Mounts
 • Afneembare spoel voor parkeren in garage
 • Weer Cap opgenomen ter bescherming mount wanneer spoel wordt verwijderd
 • Kleur keuzes: zwart of wit
 • 2 jaar garantie
Waarom de Wilson 1000 beter presteert:
De hogere winst/ gain/ versterking prestaties van de Wilson 1000 zijn een gevolg van een aantal nieuwe ontwerp ontwikkelingen die de meest krachtige CB base geladen antenne beschikbaar maken in deze prijsklasse.
 
Een groot gedeelte van het vermogen dat gaat in een typisch basisstation geladen CB antenne verloren met warmte in de spoel. En als diëlectrisch warmteverlies in de spoel binnen het  kunststof.
Veel CB antennes verliezen meer dan 50% van de kracht door de warmte die ze zelf maken. Het vermogen wordt verloren als warmte verlies en niet uitgestraald als radiogolven. Een andere zwakke schakel in andere CB antennes is dat deze condensator gebruiken om de coax kabel te passen aan de antenne. Dat is een goedkope en gemakkelijke manier om de SWR er goed te laten uitzien. Maar geeft veel vermogen verlies. De condensators knallen er uit wanneer je hoog vermogen op de antenne zet. Daarom zitten ze niet in een Wilson 1000.
 
De eerste prioriteit was het verminderen elektrisch verlies binnen de plastic in de spoel. Dit werd bewerkstelligd door het zweven van de spoel in lucht. Alleen ondersteund op vier kleine punten 90 graden van elkaar in feite die 95% van de kunststof van het binnenoppervlak van de spoel. Dit verminderde het diëlectrisch vermogen verlies tot bijna niets.
   
De tweede prioriteit was om zich te ontdoen van de resistieve warmteverliezen in de spoel. Aangezien de meeste van de RF energie op 27 MHz reist op het oppervlak van de draad werd besloten het oppervlak vergroten door de diameter van de draad groter 10 GA koper. Omdat zilver betere geleider dan koper is, maar erg duur, is de draad was zwaar verzilverd. Dit verminderde de weerstand tot een minimum.
 
Tot slot, om zich te ontdoen van de verliezen in de matching tussen de coax en de laad-spoel, werd de lossy condensator geïlimineerd en een moeilijke, maar meer efficiënte manier van het koppelen van de antenne werd gebruikt. Een scalaire Network Analyzer werd gebruikt om de zeer precieze punt te bepalen aan direct overeenkomen met de spoel met de coax en het verkrijgen van de beste match met maximaal vermogen overdracht, die de 3000 watt aan vermogen aan geeft.
 
Je hebt nu gelezen waarom de Wilson 1000 beter presteert. Maar de Wilson 1000 is ook de meest robuuste antenne die je kunt kopen. Het is gemaakt met Mobay's Thermoplastic wat veel meer kost, maar het is de best beschikbare platic  voor antenne's.
 
Test resultaten:
In tests uitgevoerd door Lockheed Corporation, een van 's werelds grootste Aerospace bedrijven, op hun Rye Canyon Laboratorium en Antenne Test Range, blijkt de Wilson 1000 heeft 58% meer vermogen te krijgen dan de K-40 Electronics Company, K-40 hebben CB antenne . Dit betekent dat de Wilson 1000 geeft je 58% meer winst op zowel zenden en ontvangen geeft, op kanaal 40. Nu kun je direct het werkbereik verhogen door het installeren van een Wilson 1000.
 
Antenne Voeding GAIN: De hoeveelheid verbetering in vermogensversterkingsfactor over een andere antenne. De hogere GAIN zorgt dat een antenne verder zendt en beter ontvangt. Maar de werkelijke afstand is afhankelijk van de winst, begane grond en andere omgevingsfactoren. Individuele testresultaten kunnen afwijken als gevolg van de voertuigen steunvlak en de bijpassende configuratie.
Meer informatie
Merk Wilson
SKU 120-21010
EAN 020126900800
Manufacturer part number 0144/2
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be