Waeco PerfectView Switch 300

€ 167,00
SKU
413-39510

SCHAKELBOX VOOR HET AANSLUITEN VAN MAXIMAAL DRIE CAMERA'S OP ÉÉN ENKELE MONITOR


Met deze veelzijdige schakelbox kunt u maximaal drie camera's aansluiten op één monitoringang en ze afzonderlijk aansturen. De camera's kunnen handmatig of automatisch worden geactiveerd – de achteruitrijcamera via de achteruitversnelling, de zijcamera's via de richtingaanwijzerschakelaar. Compatibel met bijna alle Dometic PerfectView-camera’s.

VOEG EENVOUDIG MEER CAMERA’S TOE


Wilt u een bestaand achteruitkijksysteem opwaarderen met extra camera’s, of een achteruitkijkcamera toevoegen aan het originele multimediadisplay van een vrachtwagen? Dat kan snel met de bijbehorende schakelbox die ertussen past. Met PerfectView SWITCH 300 kunt u tot drie camera’s aansluiten op een enkele monitoringang en ze onafhankelijk beheren. PerfectView SWITCH 200VTO is onze schakelbox voor vrachtwagens. Deze maakt eenvoudig een achteruitkijkcamera beschikbaar en detecteert een aanhangwagencamera automatisch.


…EN MEER
    • Tot drie camera’s op één monitor voor eenvoudige opwaardering van het systeem

    • Handmatige of automatische activatie: de achteruikijkcamera via de achteruitversnelling, de zijcamera’s via de richtingaanwijzer

    • Geschikt voor 12 volt en 24 volt aansluitingen in uw voertuig

    • Compatibel met de meeste Dometic-camera’s

    • Er kan een tweede monitor aangesloten wordenMEER ZIEN, MEER VEILIGHEID


Met de Dometic PerfectView SWITCH 300-schakelbox kunt u maximaal drie camera's aansluiten op één monitoringang en ze afzonderlijk aansturen. De schakelbox past op bijna alle Dometic PerfectView-camera’s. De camera's kunnen handmatig of automatisch worden geactiveerd – de achteruitrijcamera via de achteruitversnelling, de zijcamera's via de richtingaanwijzerschakelaar. U kunt ook een tweede monitor aansluiten. Dankzij het grote ingangsspanningsbereik is de schakelbox geschikt voor 12 V en 24 V elektrische systemen van voertuigen.


 


Meer informatie
Merk WAECO
SKU 413-39510
Stockstatus Op voorraad
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be