GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

President Walker 2 (II)

€ 219,00
SKU
110-11171

De opvolger van de president walker biedt een zeer eenvoudig te bedienen CB aan met excellente audio kwaliteit. Het toestel heeft 40 kanalen, bevat PA functie en heel wat filters. Dankzij de ASC hoef je nooit nog de squelch manueel af te regelen.

Het scherm van de president walker 2 kan in verschillende kleuren worden geplaatst afhankelijk van de verlichting in het dashboard. Bovendien kan u de frequentie laten weergeven op het scherm.

Met de signaalmeter kan je zowel de signaalsterkte, het uigezonden vermogen als de SWR waarde aflezen op uw toestel zonder externe toestellen te moeten aansluiten.

Vooraan deze cb radio kan u de microfoon aansluiten en uw smartphone opladen op de USB-poort.

In de doos

- president walker 2 cb radio

- Originele microfoon met up/down knoppen

- bevestigingsbeugel + schroeven

- Papieren handleiding (download ook deze pdf handleiding in tabblad handleiding)

President Walker II informatie

De succesvolle president walker is al aan zijn tweede versie gekomen. De president walker 2 is een super professionele CB-radio met voor elke functie een eigen knop beschikbaar op de voorzijde van het toestel. Door gebruik te maken van standenschakelaars is het zeer eenvoudig af te lezen welke functie actief is of uitgeschakeld is. De president walker II is uitgerust met 40 kanalen bruikbaar in AM en FM. Uiteraard is de squelch manueel en automatisch te gebruiken zoals we gewoon zijn van president.

Heeft u last van veel ruis? dan is de president walker 2 zeker en vast de beste keuze. Deze is voorzien van een Anti-parasitaire filter (ANL), noise blanker en hi-cut filter. Zo bent u zeker van een geruisloze communicatie. Indien u enkel gesprekken dichtbij voert, dan kan u ook uw RF-gain en RF-power rechtstreeks instellen. Niet veel CB-radios zijn voorzien van deze functies!

Naast het overzicht op de kanalen kan u ook op het LCD scherm enorm veel informatie terugvinden. Ook de scan functie met talkback  is mogelijk op de president walker II. Een externe SWR-meter heeft u niet nodig, deze is namelijk ingebouwd in het toestel. Ook het vermogen en de signaalsterkte bij ontvangst kan u rechtstreeks aflezen op het toestel.

Indien u ook buiten het voertuig moet kunnen spreken om mensen te waarschuwen, zonder te moeten claxoneren of uitstappen, dan kan dit via de PA-functie.

In de president walker 2 kan u een USB-connector terugvinden voor het opladen van uw GSM/smartphone/tablet/gps. Indien u het toestel ergens inbouwt en de luidspreker (die onderaan de kast zit) niet meer hoort, dan kan u een externe luidspreker aanschakelen op de achterzijde via een 3,5mm jack.

President Walker 2 functies

- 40 AM / FM-kanalen
- Rotary channel selector
- Volume en M / A-aanpassing
- Handmatige squelch en ASC
- Roger Beep
- Toon
- MIC-type electret / dynamisch
- VOX
- Anti-parasitair filter ANL, NB, HI-CUT
- RF Gain / Mic gain
- RF Power
- Functietoets F
- Multifunctioneel LCD-scherm
- Frequentieweergave
- Niveau-indicator
- Openbaar adres
- Talkback
- Scan kanalen
- Schakelbare pieptoon- Schakelaar AM / FM-modus
- Noodkanaalselectie (EMG 1/2)
- SWR (Power / TOS lezen)
- Microfoonaansluiting voorzijde
- Externe HP-aansluiting
- USB 5V 2.1A

Wat is de export versie van deze radio?

Dit is een CB-radio geschikt voor standaard 40 toegelaten frequenties in de 27mc band. U kan de president walker 2 in export wel uitbereiden in frequenties en vermogen. Dit is echter in gebruik niet toegelaten binnen Europa. Voor heel wat buitenlandse 4x4 trips worden deze toestellen aangepast. Uw zender heeft dan 400 kanalen in de plaats van 40 dit ingedeeld in verschillend banden per 40 kanalen. Het vermogen na aanpassing is 20 watt in FM (continu carrier vermogen)

Indien u de export versie in band A zet, dan kan u ook nog steeds gebruik maken van de standaard CB kanalen, maar dan ook met 20Watt zendvermogen.

Informeer in het land van gebruik of een aangepast toestel mag worden gebruikt. Binnen België en Nederland is dit niet toegelaten aangezien de CE-normering wegvalt van zodra er een hardware aanpassing is. Bij elk aangepast toestel vervalt meteen ook de fabrieksgarantie!

GTV, uw CB specialist

Is uw CB defect? Ook voor herstellingen of het laten afregelen van uw President Walker II CB kan u bij GTV terecht! Indien u dit wenst kan u uw 27mc zender ook laten inbouwen in uw voertuig, maak hiervoor een afspraak in ons montagecenter te Harelbeke.

Bent u op zoek naar een compatibele micro, voedingskabel, luidsprerker, antenne of andere accessoire? Dan kan u hieronder bij de gerelateerde artikelen onze voorstellen terugvinden.

Meer informatie
Merk President
SKU 110-11171
EAN 3435991127172
Manufacturer part number TXPR100
Antenne aansluiting PL female
accessory connector 3,5mm mono
input voltage 12V
Frequentieband CB
maxpower (W) 4
mode AM, FM
channels 40
Radio Type Mobile
channel button Draaiknop
display colors 7
Audio power 3
MAX POWER (W) (EXPORT) 20
power_cable DC-3P
Total Export channels 400
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be