GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

President Johnson 2 (II) vox cb 12/24V

€ 299,00
SKU
110-11180

Opvolger van de president Johnson 1 / iets minder lang (diep) / met luidspreker vooraan. Al jaren is de president johnson 2 het meest ingebouwde toestel in vrachtwagens. Er is een inbouwkader voor DIN-radio formaat ter beschikking voor de president johnson II CB. Het volstaat om het toestel in te bouwen in een DIN-vak, de spanning aan te sluiten en een antenne te verbinden. De luidspreker zit reeds vooraan. Zelf de voedingsspanning na meten is niet nodig, het toestel kan werken op 12v en 24v.

Slechts 15 cm lang, maakt het eenvoudiger om de president johnson II in te bouwen in de wagen, mobielhome, truck, jeep, ...
Toestel met DIN afmetingen!

Algemene informatie

Deze radio is zeer eenvoudig te bedienen door het beperkt aantal knoppen. Dit terwijl de tekst op het display alles weergeeft van modes en actieve functies.

Het toestel kan in alle banden voor de EU regio worden ingesteld. Dit kan u instellen bij het opstarten van het toestel (zie handleiding president johnson II).

De volumeknop, squelchknop en aan-uitschakelaar zijn samen opgenomen. De squelch staat best op ASC (automatisch) of zo dicht mogelijk tegen de ruis zodat hij het gevoeligste ontvangt. 

De modulatie AM/FM kan u met 1 druk op de knop aanpassen. Ook de Noise blanker/ANL filters zet je best aan voor optimala ruisfilter. De Hi-cut kan je activeren indien je graag lagere tonen heeft op uw president johnson 2. U heeft dankzij de CH19/9 knop meteen toegang tot de noodkanalen met 1 druk op de knop op uw president johnson II.

Voorzie best dat de LOCAL functie is uitgeschakeld, deze zorgt voor minder goede ontvangst. Tenzij je enkel stations dichtbij wenst te ontvangen.

De Scan functie scant alle 40 de kanalen af zodat je kan meeluisteren op welke frequenties er activiteit is. De DW functie in de president johnson II zorgt dat u kan op 2 frequenties stand-by zijn. (uw oproepkanaal en uw reserve kanaal)

President Johnson 2 specificaties

- 40 kanalen AM

- Kanaal draaischakelaar
- Volume aanpassing en ON/OFF
- Handmatige squelch end ASC
- Multi-functioneel LCD display
- S-meter
- Vox functie (Handenvrij)
- ANL filter en HI-CUT
- RF Gain
- Scan
- Priority kanaal geheugen
- F functie toets
- Beep Functie
- Roger Beep
- Toetsvergrendeling
- Front microphone plug
- Aansluiting externe luidspreker

3de generatie President Johnson II

Dit artikel is al de derde generatie van de President Johnson 2! Al zo'n 15 jaar is dit toeste super populair. Toch zijn er al verschillen ten opzichte van de eerste leveringen.

Origineel heeft het toestel hetzelfde uitzicht als de huidige versie. Wat nieuw is sinds versie 2 is dat het toestel geschikt is voor 12 EN 24V! Dit staat ook met opschrift op de voorkant van het toestel als "12/24V" De derde en huidige versie is voorzien van de VOX functie voor handenvrij gebruik. Dit is nieuw en ook hier aangeduid met opschrift op de voorkant van uw toestel. Het toestel in onze voorraad zal telkens de laatste versie zijn.

CB radio inbouwen

Via de U-beugel kan u uw president johson II meteen tegen een zijpaneel of boven/onder tafel of dashboard vijzen. Via de optionele inbouwkader kan u deze ook in het din-slot van uw voertuig monteren. Indien u niet zo handig bent kan GTV u ook helpen bij de montage van uw CB zender.

president johnson 2 cb slede inbouwframe president johnson 2 gemonteerd vrachtwagen din slot basis cb station president johnson II 

Micro fiche

Het toestel is standaard voorzien van de originele micro. Wenst u toch een andere micro, dan kan u naar de compatibele artikelen onder dit artikel zoeken naar de meteen compatibele microfoons. Als u toch een andere micro wenst aan te sluiten is dit de standaard aansluitconfiguratie van de johnson 2.

President 6 pin micro fiche pinout

Afstellen van uw cb-zender

Er bestaat geen reset voor de president johnson II. Hierbij een overzicht welke functies best actief zijn en wat u best ziet op het scherm.

Squelch draaiknop helemaal links, volumeknop afhankelijk van wat u wenst. NB/ANL/HI-CUT/ASC actief. Keuze AM of FM actief. SCAN/DW/UK/LOCAL/EMG/MEM/VOX/F niet actief weergeven op het scherm.

GTV diensten voor CB

Is uw CB defect? Ook voor het herstellen of het laten afregelen van uw President Johnson CB kan u bij GTV terecht! Ook om uw zender te monteren in uw truck,wagen,terreinwagen, ... kan u bij ons te recht.

president johnson 2 herstellen president johnson 2 herstelling

De handleiding van de President Johnson II kan u bij dit artikel downloaden na het inloggen.

president johnson 2 cat bulldozer

 

Meer informatie
Merk President
SKU 110-11180
EAN 3435991127059
Manufacturer part number TXPR667
Weight 0.000000
Stockstatus Op voorraad
Logistical weight (kg) 0
Antenne aansluiting PL female
accessory connector 3,5mm mono
input voltage 12V, 24V
Frequentieband CB
maxpower (W) 4
mode AM, FM
channels 40
Radio Type Mobile
channel button op/neer
display colors 1
Audio power 3
Memory channels 3
MAX POWER (W) (EXPORT) 6
power_cable DC-3P
Total Export channels 400
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
More from President
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be