GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

Motorola DM4600e

€ 621,94
SKU
113-32015

Beschrijving van de Motorola DM4600e UHF

De Motorola DM4600e mobilofoon van is de meest uitgebreide mobilofoon van Motorola. Via het grafische display en de functietoetsen kunt u eenvoudig door het menu bladeren. Op het display ziet u meer informatie over het type oproep.

De mobilofoons van Motorola worden standaard geleverd met een vuistmicrofoon en bevestigingsbeugel. Daarnaast zit er standaard een voedingskabel bij. De mobilofoon heeft een gelijke werking als een portofoon maar heeft meestal een stuk meer vermogen. Een mobilofoon wordt meestal gebruikt in een meldkamer van de beveiliging of in een voertuig.

De mobilofoon is standaard nog niet voorzien van een antenne. Aanschaf van de antenne is sterk afhankelijk van de configuratie, plaats en gewenste bereik. Wij geven u graag advies voor de juiste antenne. Met name de juiste antenne vergroot het bereik van de mobilofoon behoorlijk.

Digitale communicatie

In het geval dat er digitale kanalen in de portofoon geprogrammeerd worden heeft een ongeveer 20% meer bereik en uitmuntende geluidskwaliteit. Digitale communicatie heeft heel wat filters aan boord om achtergrondgeluiden of machinegeluid, ruis weg te halen en maakt het mogelijk om priv̩ate gesprekken te voeren, statusberichten te versturen of andere bijzonder functies te gebruiken. Deze radio kan zijn bereik vergroten door gebruik van een repeater station. Een repeater zal dan alle gesprekken ontvangen en terug verder uitsturen, neem contact met ons op indien het bereik van uw motorola DM4600e te beperkt is.

Belangrijkste kenmerken

  • 32 gespreksgroepen
  • Grote volumetoets
  • 4 functietoetsen
  • 3 watt luidspreker
  • 2 navigatietoetsen
  • Private call
  • Optieboard mogelijk
  • LED voor weergave van status
  • USB interface
  • Twee voorkeuzetoetsen

Professionele installatie en dienst na verkoop door GTV

Motorola programming DM4600e herstelling

GTV is gespecialiseerd in radiocommunicatie netwerken. Naast de verkoop van onderandere deze motorola DM4600e zijn we met onze eigen installatieteam ook in staat om deze radios voor u te programmeren.

Motorola radio laten programmeren

Via de motorola programmeer software (CPS) zijn we in staat om alarmen, kanalen, frequenties, gespreksgroepen en nog veel meer in te stellen in uw radio. We bespreken afhankelijk van uw project welke functies u nodig heeft. Om uw toestel eenvoudig te maken zijn we ook in staat de functies die u niet nodig heeft te deactiveren.

Herstellen van uw mobilofoon

Met onze eigen interne hersteldienst zijn we in staat om binnen een korte tijd uw motorola DM4600e of andere modellen zelf te herstellen. Ook nazicht of vaststellingen ter plaatse in uw bedrijf zijn mogelijk. Neem contact op met onze verantwoordelijke voor een afspraak.

De Motorola DM4600e is kan gebruikt worden als zender in een voertuig of als dispatch radio in een meldkamer of receptie. Via het duidelijk en uitgebreid scherm kan u zien wie spreekt en heeft u een overzicht van de instellingen en beschikbare kanalen. De radio is bruikbaar zonder netwerk van zender naar zender of via complexe radiocommunicatie netwerken. Contacteer ons voor meer informatie.

In de verpakking:

- Motorola DM4600e dmr radio

- originele motorola vuistmicrofoon RMN5052

- voedingskabel

- montagebeugel

- handleiding (engelstalig)

Meer informatie
Merk Motorola
SKU 113-32015
Antenne aansluiting BNC female
Frequentieband UHF
Bandwith (MHz) 400-470
maxpower (W) 50
mode DMR, FM, NFM
Radio Type Mobile
signalling 5-tone, CTCSS/CDCSS
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be