GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

We zijn op jaarlijks verlof en hebben beperkte leveringsdata.
Uw bestellingen kunnen enkele dagen vertraging oplopen.
Wij wensen u een fijne zomer toe!

Kenwood NX-320E

€ 516,07
SKU
114-14175

Deze professionele radio kan niet gebruikt worden zonder programmatie. Contacteer ons voor een juiste prijs voor uw project inclusief programmatie en accessoires.

De Kenwood NX-320E bevat analoge en Nexedge communicatie en is een professionele UHF portofoon. Met zowel een digitale als analoge modus is deze portofoon flexibel inzetbaar. Het toestel beschikt over 260 kanalen en is spatwaterdicht (IP55). U heeft een vergunning nodig om dit toestel te mogen hanteren.

Inhoud verpakking

  • Kenwood NX-320E
  • Riemclip
  • Schroevenset
  • Handleiding

-> Batterij, antenne en lader niet inbegrepen. Contacteer ons voor een juiste pakketprijs.

Eigenschappen Kenwood NX-320e

Deze digitale radio kan zowel de digitale Nexedge modulatie als de analoge FM modulatie. Hierdoor is het ook mogelijk met uw oude analoge radio's te blijven communiceren. Deze professionele UHF portofoon (400-470MHz) heeft tot 260 kanalen en beschikt over een helder LCD scherm en toetsenbord. Op die manier kan u tekstberichte, statusinformatie, alarmen, ... mee weergeven. Een volledig opgeladen zender gaat maximaal  8,5 tot 11,5 uur mee afhankelijk van het type. Dit moet volstaat voor een volledige werkdag zonder bijladen.

Noodfuncties

Wanneer uw medewerkers zich alleen op een afgelegen locatie bevinden, is de 'lone worker' functie een uitkomst. Aan de bovenzijde zit een oranje noodknop waarmee u in noodsituaties direct de juiste contactpersoon kunt alarmeren. Voor extra veiligheid is er ook een 'man down' functie beschikbaar. De portofoon zendt dan een noodsignaal uit wanneer deze gedurende een lange tijd stil of horizontaal ligt. Wordt de Kenwood NX-320E een tijdje niet bediend, dan klinkt er een alarmsignaal waarop de medewerker dient te reageren. Blijft een reactie uit, dan wordt voor de veiligheid automatisch een signaal naar een ingestelde persoon of groep gestuurd.

Programmatie van uw kenwood NX-320e

Voor het gebruik van de Kenwood NX-320E portofoon heeft u een licentie nodig. Vervolgens dient uw zender op deze kanalen worden geprogrammeerd en kan u heel wat functies aan dit toestel laten toekennen. GTV zal u helpen om deze taak op ons te nemen en uw radiovloot zo optimaal laten werken zonder onnodige functies te activeren en het eenvoudig te houden.

Kenwood KPG-141D programmeer nx-320e

Onze extra diensten

Naast programmeren kunnen wij ook bijstaan om uw toestellen te herstellen bij defecten. Ook onderhoud ter plaatse of repeater installaties en bereik metingen zijn onze specialiteit.

kenwood NX-320E herstelling defect

Meer informatie
Merk Kenwood
SKU 114-14175
Manufacturer part number NX-320E
Bestel informatie Op bestelling
Antenne aansluiting SMA male
accessory connector K2 Kenwood 2-pin
Frequentieband UHF
Bandwith (MHz) 400-470
maxpower (W) 4
mode FM, NFM, NXDN
channels 1024
Radio Type Portable
compandor Ja
scrambler Ja
battery strenght indicator Ja
signalling 2-tone, 5-tone, CTCSS/CDCSS, Fleetsync
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
More from Kenwood
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be