GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

IC-M25 Handmarifoon

€ 216,89
SKU
115-00025

De Icom IC-M25 is een stijlvol en aangenaam instapmodel handmarifoon. De IPX7 waterdichte marifoon komt met AquaQuake functie, Float 'n Flash en kan een handset aansluiten.

 

De Icom IC-M25 EURO is een stijlvol en aangenaam instapmodel handmarifoon. De Icom IC-M25 is ideaal als eerste marifoon of wanneer u een handheld wilt gebruiken naast uw vaste marifoon. De Icom IC-M25 heeft een slank ontwerp en een metallic zilveren sierrand.

Wanneer uw IC-M25 om wat voor reden dan ook overboord vliegt, kunt u snel beginnen met een reddingsactie. De handmarifoon is IPX7 waterproof en is uitgerust met Float 'n Flash. Niet alleen blijft de Icom IC-M25 dus drijven, maar ook LCD-scherm, toetsen en een rood lampje gaan knipperen waardoor de marifoon goed zichtbaar is in het water. Nadat de marifoon gered is, maakt hij zich weer volledig droog door de AquaQuake functie. Door sterke geluidstrillingen schudt de IC-M25 al het water uit het systeem.

De Icom IC-25 handmarifoon heeft de mogelijkheid om een handset aan te sluiten. Voor dit model heeft u de Icom HM-213 handset nodig. Voordeel hiervan is dat u de microfoon vast kan zetten aan uw kleding, waardoor u uw handen vrij heeft aan boord. De aangesloten handset blijft ook drijven, mocht het zover komen.

Voor het opladen maakt de IC-M25 EURO gewoon gebruik van een micro USB-kabel, uw marifoon is dan in ongeveer 3 uur weer volledig vol. Hierdoor kunt u hem ook opladen met bijvoorbeeld een powerbank of de sigaretten aansteker van uw auto. Bij gemiddeld gebruik bedraagt de levensduur van de batterijen ongeveer 11 uur.

Op de IC-M25 kunt u gebruik maken van voorkeurskanalen en de monitorfunctie om de squelch te regelen. Daarnaast beschikt deze handheld marifoon over dual/tri-watch en een automatische scanfunctie, maar deze opties zijn niet toegestaan in Nederland en België.

Icom is een merk dat al meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in navigatieproducten, en dat is terug te zien in de kwaliteit die ze afleveren. Alles wordt geproduceerd in Japan, dit stelt Icom in staat om hoogwaardige producten af te leveren. U krijgt op Icom marifoons maar liefst 2 jaar garantie en 1 jaar op de accu's.

Meer informatie
Merk Icom
SKU 115-00025
Manufacturer part number IC-M25 EURO
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be