GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

GARMIN Catalyst Driving Performance Optimiser

€ 1.000,20
SKU
411-03595

ONTDEK JE VOLLEDIGE RIJPOTENTIEEL

De GARMIN Catalyst is een baanbrekende 'virtuele race coach'. Hij wordt bevestigd in je cockpit en is geschikt voor bestuurders van alle niveaus.  De racing optimizer verzamelt prestatiegegevens, geeft realtime audio feedback en biedt directe sessie-analyse om je de belangrijkste verbeterpunten te laten zien.

Ontdek alle mogelijkheden:

GARMIN Catalyst Driving Performance Optimiser

TRUE TRACK POSITIONING

Deze baanbrekende technologie maakt gebruik van 10 Hz multi-GNSS positionering, beeldverwerking en ingebouwde versnellingsmeters om je racelijn op het circuit te genereren.

RIJCOACH OP HET CIRCUIT

Op het circuit wordt Garmin Catalyst snel je realtime 'virtuele coach', met audiosignalen via de Bluetooth® technologie van je headset2 of autoradio.

TRUE OPTIMAL LAP

Deze revolutionaire technologie combineert je beste tijden voor elk circuitsegment om je optimale rijtijd te tonen op basis van lijnen die je daadwerkelijk hebt gereden en die je kunt herhalen.

APEX-PRESTATIES

Welke lijn moet je volgen bij iedere bocht? Bekijk op de kaart hoe vroege of late apex-beslissingen je algehele snelheid op het circuit beïnvloeden.

REALTIME RONDEGEGEVENS

Op het circuit houdt Garmin Catalyst je beste rondetijd, adaptieve deltatijd, aantal ronden en totale sessietijd bij.

BEVESTIGING IN DE COCKPIT

Bevestig Garmin Catalyst in de cockpit met behulp van de meegeleverde krachtige zuignap of de meegeleverde schroefbevestiging.

BEKIJK VERBETERPUNTEN

Bekijk na je sessie onmiddellijk de prestatiegegevens op je toestel om te zien waar op het circuit je grootste verbeterpunten liggen.

AUTOMATISCHE INTERPRETATIE

Garmin Catalyst doet de analyses. Je hoeft dus geen gegevens naar je computer te sturen – en geen omslachtige grafieken met kronkellijntjes waar je urenlang mee bezig bent om de gegevens te analyseren.

ADAPTIEVE COACHING

Vergelijk eenvoudig prestatiegegevens uit je andere sessies en krijg onmiddellijk adaptieve suggesties om te zien waar je het beter zou kunnen doen.

DATABASE MET CIRCUITS

Garmin Catalyst wordt geleverd met een database vol circuits van over de hele wereld. Met Garmin Catalyst kunnen gebruikers ook eenvoudig circuits toevoegen aan de database.

EXTERNE CAMERA

De meegeleverde externe camera legt heldere, scherpe HD-video vast, die op het toestel kan worden afgespeeld met tijdgesynchroniseerde overlays die snelheid, rondegegevens en meer weergeven.

GEGEVENS OP AANVRAAG

Bekijk gedetailleerde prestatiegegevens op je 7-inch Garmin Catalyst toestel of open een overzicht van je gegevens op je mobiele toestel of computer met Garmin Connect™ app.

Meer informatie
Merk Garmin
SKU 411-03595
EAN 0753759256456
Manufacturer part number 010-02345-10
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
More from Garmin
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be