GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

DR650GW-TR Dashcam + Achteruitkijkcamera met Wifi en GPS (FULL HD) - 32GB

€ 499,95
SKU
413-20044
De full HD Blackvue DR650GW-2CH Truck dashcam bestaat uit de DR650GW en een achteruit-rijcamera. De hoofdcamera is op een flink aantal vlakken verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De dashcam start een stuk sneller op, heeft een beter wifi-bereik, is uitgerust met een FOTA-functie die zorgt voor automatische updates én met een automatische tijdzone. Je hebt de beschikking over drie automatische opnamefuncties. Zo kun je constant laten opnemen, voor, na en tijdens een ongeval opnemen en een video maken tijdens het parkeren.

Alles via wifi
Via wifi kun je met je smartphone de instellingen van de DR650GW-2CH wijzigen, opgenomen beelden terugkijken, live meekijken, en video's delen via social media. Blackvue heeft met deze dashcam bespaard op overbodige aansluitingen en beschikt slechts over een voedingsaansluiting en een micro SD-kaartslot. Hierin kunnen kaarten tot maximaal 64GB gebruikt worden wat overeenkomt met ongeveer 30 uur filmmateriaal. Om de video's te bekijken op jouw pc, gebruik je de wifi-functie of de meegeleverde micro SD USB-adapter.


Uitgebreide functionaliteit
Dankzij de vernieuwde FOTA-functie van de DR650GW kun je altijd en overal de firmware upgraden zonder een PC of laptop nodig te hebben. De GPS-functie stelt je in staat om een hele reis te volgen, en snelheden en zelfs G-krachten te registreren. De drie opnamefuncties geven je diverse mogelijkheden. Zo kun je met de normale opname-modus continu opnemen met een overschrijvingsfunctie, met de event-opname beelden maken van een ongeval en met de parking mode opname alles vastleggen tijdens het parkeren van je auto.


Rijdt veilig met je vrachtwagen
De Blackvue DR650GW-2CH Truck dashcam wordt, behalve met de frontcamera, geleverd met een waterdichte achteruitrijcamera voor buitenmontage op de achterzijde van jouw vrachtwagen. Ook wordt hierbij volledig waterdichte bekabeling geleverd met een totale lengte van 15 meter. De achterste camera legt beelden vast in HD-kwaliteit en heeft een kijkhoek van 129 graden. Met deze set rij je overal veilig en kun je bij parkeren, laden en lossen, beschikken over een extra paar ogen!


Kenmerken van de Blackvue DR650GW-2CH
- Compacte dashcam met een CMOS-sensor
- Onderweg prachtige full HD-beelden opnemen
- Waterdichte achteruitrijcamera inclusief 15 meter bekabeling
- Maak gebruik van drie automatische opnamefuncties
- Uitgerust met verbeterde wifi-functie en GPS
- Overal en altijd firmware-updates uitvoeren
- Uitgerust met een micro SD-kaartslot

Meer informatie
Merk Blackvue
SKU 413-20044
Manufacturer part number DR-650GW-2CH TRUCK
Stockstatus Op voorraad
More from Blackvue
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be