GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

ARA-620 DVBT-DVB-T2 /AC3 Auto TV Ontvanger

€ 259,36
SKU
322-30076

Asuka ARA-620 - de beste digitale tuner in een rijdend voertuig


De Asuka ARA-620 digitale tuner is de opvolger van het populaire ARA-600 model, dat een nog betere gebruikerservaring biedt.

Asuka digitale tuner is een ideale keuze voor het kijken naar digitale tv in een rijdende auto, aangezien Asuka de enige tuner is die het beeld voor je houdt wanneer je van de ene regio naar de andere rijdt.
De gebruikte DibCom-chip biedt zelfs bij hoge snelheden de beste ontvangstgevoeligheid en vloeiend beeld. Goed nieuws voor iedereen die heeft gewacht op de ondersteuning van betaalde kanalen.


AFS (automatische frequentieomschakeling)
Net als bij radio-uitzendingen hebben stations in digitale uitzending verschillende zendfrequenties in verschillende regio's. Als bij andere digitale tuners op deze route de tuner tweemaal op afstand moet worden gezocht op de afstandsbediening, doet de ARS HD dit automatisch met de AFS-functie, net als bij de RDS-radio. Als het signaal namelijk al enige tijd zwak is (de tolerantie kan zelf worden ingesteld), start automatisch een nieuwe zoekopdracht, elke keer dat de digitale tuner een nieuwe frequentie vindt, wordt deze opgeslagen in de zogenaamde AFS-tabel. Als de frequentie in de tabel staat, vindt de volgende keer een snelle omschakeling plaats - zelfs geen nieuwe zoekopdracht. We hebben de Estse frequenties door de fabrikant in de tabel opgeslagen.Ondersteuning voor Conax-kaartlezers voor het bekijken van betaalkanalen.Voordelen van een externe kaartlezer:


Met de Conax kaartlezer kijk je ook betaalkanalen met een digitale tuner.
Krachtige USB-mediaspeler
Naast de digitale tuner bevat de Asuka-tuner een capabele mediaspeler.
Het apparaat heeft namelijk een USB-ingang, die met de extensie naar een handige plaats kan worden gebracht en digitale media - zowel muziek als films - kan afspelen met een USB-geheugenstick of een externe harde schijf (zowel FAT32- als NTFS-formaten worden ondersteund). Voor muziek worden de populaire formaten MP3, WAV en AAC ondersteund. Voor films kan het apparaat naast de gewone AVI ook nieuwere formaten lezen, zoals MP4-, VOB-, TS-, MOV- en zelfs MKV-bestanden (alleen afbeelding).


U kunt al uw favoriete dvd's en Blu-Ray-schijven naar een geschikt formaat rippen en ze in digitale vorm in uw auto bewaren. Lange reizen met kinderen worden compleet als ze tijdens het rijden hun favoriete tekenfilms laten zien.


Krachtige mediaspeler


Installateurs favoriet
De ARA-620 is opmerkelijk klein en het is zeker gemakkelijker om er een plek voor te vinden onder het anker van de auto, vooral als er naast de tuner nog andere accessoires zoals een multimediacentrum en monitoren in de hoofdsteunen zijn geïnstalleerd .Selectie en opstelling van antennes
Antennes en hun plaatsing spelen een cruciale rol bij het verzekeren van een goede verspreiding.
Omdat de Asuka ARA-620 een diversiteitstuner gebruikt, zijn er 2 antennes in de auto geplaatst.Plaatsing van antennes voor digitale tuner. De antennes moeten uit de auto worden verwijderd voor de beste dekking.
Plaats een antenne in de voorste achterbumper van de auto (als de bumper niet van metaal is gemaakt). Als de auto aan de achterkant een plastic spoiler aan de achterkant heeft, kan de achterantenne daar worden geplaatst omdat deze hoger is. Installeer het niet in de buurt van autoradioantennes.


Als u besluit de antennes op binnenramen te plaatsen, dan is de dekking in stedelijke omstandigheden bevredigend, maar het beeld op de snelweg ontbreekt grotendeels of is verbrijzeld (hangt grotendeels af van de autoruiten - getint glas verlaagt ook de gevoeligheid, warmteterugwinning glas zendt het signaal minimaal uit)

Meer informatie
Merk Asuka
SKU 322-30076
EAN 0124
Manufacturer part number ARA-620
Weight 0.000000
Stockstatus Op voorraad
Logistical weight (kg) 0
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be