GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

Peltor SportTac 3M headset jacht

€ 250,35
SKU
141-16046
De 3M Peltor Sporttac is een intelligente actieve gehoorbeschermer speciaal ontwikkeld voor jagers en schutters. De soepele aanpassing van het niveau afhankelijk van de functie van de gehoorbeschermer geeft de gebruiker een bijzonder aangename geluidsweergave en minder interferentie. De elektronica in de Peltor Sporttac reageren razendsnel en beschermen het gehoor van de gebruiker tegen harde impuls geluiden.

Peltor 3M sporttac eigenschappen

    • De verwisselbare kappen maken het gemakkelijk om van kleur te veranderen (leger-kakigroen of bouw-oranje)
    • Opvouwbaar ontwerp om gemakkelijk te kunnen opbergen
    • Schuine luidsprekers voor betere richtingperceptie
    • Buitenkant is waterbestendig 
    • Slank, compacte design van de kappen voor optimale bewegingsvrijheid

Deze gehoorkappen van 3m zijn de ideale gehoorbeschermer voor jagers en sportschutters. De ingebouwde microfoon neemt alle omgeving buiten de headset op en laat deze zonder vertraging afspelen in de hoofdtelefoon. Op die manier hoort u continu alles wat er rondom u gebeurt. Bovendien is deze ook versterkt en gefiltert zodat u zelf zuiverder kan luisteren en ook beter zal horen. Afhankelijk van de frequentie zal deze uw omgeving beter verstaanbaar maken zodat u dieren op afstand al beter kan horen. Toch bent u tijdens schadelijk luide geluiden zoals een ontploffing of een schot volledig beschermt. De geluidsmodulatie dempt op dat moment elk ander geluid en beschermt uw oren.

Qua hardware is deze headset al aan de 2de versie toe en is de Peltor 3M sporttac alleen maar verbeterd in kwaliteit. Ook het draagcomfort van deze gehoorbescherming is uitmuntend. Zo kan u deze headset ook voor meerdere uren of een volledige werkdag aanhouden zonder veel last door de druk van de oorschelpen.

De gehoorbescherming Peltor Sporttac is geleverd met een kaki en oranje oorschep. (naar keuze op te klikken en standaard in de doos)

Demping RNR van 87 tot 98 dB. Beschermt elk hard geluid zoals schoten/explosies.

Zender aansluiten op 3M Peltor sporttac

Deze Peltor 3m oorkappen zijn voorzien van een Line-in. Op die manier kan u uw zender / walkie talkie aansluiten op uw Peltor 3M sporttac. De gehoorbescherming blijft hetzelfde werken, u blijft versterkt uw omgeving horen en de te luide explosies verwijderen in uw hoofdtelefoon. Uw radio kan u dan perfect horen in beide hoorschelpen met de juiste bekabeling. De compatibele bekabeling voor uw type zender kan u best bij de gerelateerde producten van uw radio terugvinden op onze webshop. Contacteer ons gerust indien andere aansluitingen nodig op maat voor uw zender.

Meer informatie
Merk Peltor
SKU 141-16046
EAN 7318640044852
Manufacturer part number 7100004420
Weight 0.300000
Stockstatus Op voorraad
Logistical weight (kg) ,4
Logistical length (mm) 130
Logistical width (mm) 105
Logistical height (mm) 215
Noise reduction rating (NRR) (dB) 26
Battery life (hours) 600
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be