GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

Professioneel analoog met licentie

Walkie-talkies met een zendvergunning vereisen de aanschaf van een vergunning om wettelijk gebruikt te kunnen worden. Indien u niet toegeraakt met de PMR446 vergunningsvrije walkietalkies, of indien u robustere toestellen, man-down, gps, privaat of grote groepen wenst te maken, dan dient u steeds over te schakelen naar de professionele walkie talkie met vergunning. U kan dan over een betrouwbaar netwerk (uw eigen frequentie) en over lange trajecten (magazijnen, vriezers, verschillende afdelingen, ...) met elkaar in contact staan. 

Binnen de walkie talkies met vergunning bent u nu in de categorie analoge toestellen met aangename analoge klanken. Opgelet, met digitale toestellen kan u mogelijks minder vergunning hoeven te betalen, het nadeel hiervan is de mogelijkse vertraging.

Help, vergunning aanvragen?

Een vergunning voor het gebruik van uw zenderpark dient u aan te vragen bij de agentschap van het land waarin u het toestel wenst te gebruiken. (België = B.I.P.T , Nederland = Agentschap Telecom) GTV zal u bijstaan voor de aanvraag van uw vergunning. Wij zorgen ook voor het opmeten op uw bedrijf zodat u weet wat de beperkingen zijn van afstand met of zonder repeater, of indien een vergunning voor 1W of 4W zendevermogen, ... u krijgt vervolgens en vergunning per portofoon en een eigen specifieke frequentie.

Aangezien alle producten in deze categorie walkie talkies bevat met vergunning, raden we aan contact met ons op te nemen. De toestellen dienen ook eerst te worden ingesteld op uw frequentie vooralleer deze bruikbaar zijn. Contacteer ons ook voor prijzen, de prijzen op de webshop zijn adviesprijzen en kunnen ook voor uw project afwijken.

We zijn op jaarlijks verlof en hebben beperkte leveringsdata.
Uw bestellingen kunnen enkele dagen vertraging oplopen.
Wij wensen u een fijne zomer toe!

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. TC620 VHF 136-174MhZ 2000mAh (ZONDER OPLADER)
    TC620 VHF 136-174MhZ 2000mAh (ZONDER OPLADER) Art.nr.:113-04027
    € 150,04

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be