Motorola DM4400e

€ 454,96
SKU
113-32014

Met deze dynamische evolutie van MOTOTRBO digitale mobiele portofoons bent u beter verbonden, veiliger en productiever. De DM4000e-serie is ontworpen voor de ervaren professional die weigert compromissen te sluiten. Met krachtige geïntegreerde spraak en data en geavanceerde functies voor een efficiënte werking, bieden deze radio's van de volgende generatie volledige connectiviteit voor uw organisatie.

Dit is nieuw in deze radio's van de volgende generatie:

- Bluetooth® 4.0
- locatie volgen binnen
- Wereldwijd navigatiesysteem met meerdere constellaties
- Geïntegreerde Wi-Fi®
- Over-the-air software-updates

In de verpakking:

- Montagebeugel

- voedingskabel

- standaard vuistmicrofoon

Beschrijving van de motorola DM4400e UHF radio

De DM4400e mobilofoon van Motorola voldoet aan de Digital Mobile Radio standaard (DMR). Via het numerieke toetsenbord en de twee navigatietoetsen kan er eenvoudig tussen kanalen geschakeld worden.

De mobilofoons van Motorola worden standaard geleverd met een vuistmicrofoon en bevestigingsbeugel. Daarnaast zit er standaard een voedingskabel bij. De Motorola DM4400e mobilofoon heeft een gelijke werking als een portofoon maar heeft meestal een stuk meer vermogen. Een mobilofoon wordt meestal gebruikt in een meldkamer van de beveiliging of in een voertuig.

De mobilofoon is standaard nog niet voorzien van een antenne. Aanschaf van de antenne is sterk afhankelijk van de configuratie, plaats en gewenste bereik. Wij geven u graag advies voor de juiste antenne. Met name de juiste antenne vergroot het bereik van de mobilofoon behoorlijk.

Digitale DMR communicatie

De DM4400e is een familie van ETSI DMR-conforme digitale mobiele portofoons die bedrijfskritieke spraak- en datacommunicatie leveren. Met Bluetooth-audio kunt u draadloos praten, geïntegreerde Wi-Fi maakt software-updates op afstand mogelijk en de mogelijkheid om uw locatie binnen en buiten te volgen, geeft u volledig inzicht in uw bronnen. Met ondersteuning voor trunking en legacy analoge technologie, kunt u uw organisatie verbonden houden terwijl deze groeit.

Productief werken

Tekstberichten en werkordertickets vereenvoudigen complexe communicatie en datamogelijkheden ondersteunen geavanceerde toepassingen. Met een krachtige audioversterker leveren deze radio's luide, duidelijke spraak, met achtergrondruisonderdrukking voor een betere verstaanbaarheid. Radio's uit de DM4000e-serie zoals deze DM4400e zijn ook ideaal als dispatcheroplossing, met desktopmicrofoons en een robuust, duurzaam ontwerp voor dagelijks gebruik.

Draadloos alarmen en noodcommunicatie

Bescherm uw personeel met responsieve push-to-talk-technologie. De snelle toegangsknoppen op motorola dm4400e radio's kunnen met één aanraking hulp oproepen, waarbij Transmit Interrupt wordt gebruikt om een ​​kanaal te wissen wanneer dat nodig is. Met een reeks accessoires voor veilig rijden kunnen uw werknemers handsfree communiceren en tekst-naar-spraaktechnologie helpt uw ​​chauffeurs hun ogen op de weg te houden.

Meer informatie
Merk Motorola
SKU 113-32014
Frequentieband UHF
mode DMR, FM, NFM
Radio Type Mobile
signalling 2-tone, 5-tone, CTCSS/CDCSS
More from Motorola
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be