GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

Motorola DM1400 UHF

€ 491,26
SKU
113-22004

De Motorola DM1400 UHF (artikelnummer MDM01QNC9JA2AN) mobilofoon is het perfecte communicatiemiddel voor in voertuigen. U kan deze radio niet gebruiken zonder vergunning of accessoires. Contacteer ons voor complete prijs voor uw toepassing. Deze radio is bruikbaar in voertuigen zoals zoals bussen, vrachtwagens, bulldozers, ... De Motorola DM1400 digitale mobilofoon beschikt over 16 kanalen en biedt een uitstekend bereik en heldere geluidskwaliteit. Op het display ziet u welk kanaal actief is.

In de verpakking:

- Motorola DM1400 UHF radio

- montagebeugels

- handleiding (hier ook in pdf te downloaden in tabblad handleiding)

Eigenschappen Motorola DM1400 UHF

- UHF Mobilofoon (403-470 MHz)

- 16 gesprekskanalen

- Digitaal en analoog te gebruiken

- Helder display met kanaalweergave

- Stof- en spatwaterdicht (IP54)

- Noise cancelling software

- Afmetingen: 44 x 169 x 134 mm

Programmeren van uw digitale DMR radio

Wij zijn gespecialiseerd om u te assisteren om uw radiovloot zo optimaal te kunnen gebruiken. Wij helpen u bij het meten van uw bereik en te bepalen van de juiste hardware. Alsook de programmatie bespreken wij volledig volgens uw verwachtingen en nemen wij volledig op ons.

Motorola DM1400 uhf programmeren dmr cps

We zijn in staat om de 2 functietoetsen (P1, P2) naar wens te programmeren of indien eenvoud gewoon uit te schakelen. Ook de kanalen kunnen we instellen naar wens om private oproepen, groepsoproepen en frequenties naar wens te programmeren met de Mototrbo cps (customer programming software). We programmeren uw Motorola DM1400 analoog of digitaal volgens uw vergunning en regelen het vermogen af. Via de radio management suite zijn we in staat uw vloot te beheren, serienummers en individuele programmatie per toestel bij te houden en u zo bij een defect meteen de juiste programmatie te kunnen voorzien zonder interventie ter plaatse nodig is.

Wat meer uitleg over deze zender

Deze Motorola DM1400 robuuste mobilofoon is geschikt voor montage in een voertuig en kan ook tegen een stootje. Met zijn IP54-certificering is deze beschermt tegen het meeste stof en is spatwaterdicht. Dankzij deze eigenschappen kan u de motorola dm1400 ook perfect gebruiken in open clarcks in buitenomgeving. 

De radio is compatibel met elk analoge FM frequentie of de recente digitale DMR frequenties en is programmeerbaar tussen 403 tot 470 MHz. We kunnen deze radio voorzien van maximaal 16 gesprekskanalen. Deze motorola DM1400 is een perfecte overgang van analoog naar digitaal voor een correcte prijs. U kan na migratie naar digitale kanalen genieten van de warme motorola DMR geluidskwaliteit. Dankzij de digitalisering is hier een ingebouwde ruisonderdrukking voorzien om de achtergrondgeluiden weg te filteren en een perfecte verstaanbaarheid te bekomen ook in luide omgevingen.

Externe connector pinout en mogelijkheden

Bij professionele radiocommunicatie is het steeds mogelijk om uw externe microfoon, luidspreker, mengpaneel, dispatching, datamodem, ... te connecteren met de externe accessoire connector van bijvoorbeeld deze Motorola DM1400. Hieronder kan u de pinout terugvinden van de DM1400 UHF. Onze techniekers kunnen u helpen om zo tot een werkende oplossing te komen om met uw bestaande hardware te communiceren, contacteer ons voor alle mogelijkheden.

motorola dm1400 pinout accessory connector

Meer informatie
Merk Motorola
SKU 113-22004
Frequentieband UHF
maxpower (W) 25
mode DMR, FM, NFM
channels 16
Radio Type Mobile
signalling 5-tone, CTCSS/CDCSS
More from Motorola
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be