Hytera PD985 UHF DMR 350-527M (Zonder oplader)

€ 749,35
SKU
114-14266

Contacteer ons voor correcte prijs voor dit type professionele walkie talkies. PMR radio's als deze Hytera PD985 uhf kan u enkel gebruiken mits geldige licentie en inclusief een aangepaste programmatie. Wij helpen u graag verder tot het bekomen van een prijsofferte voor uw project. Enkele Toepassingen: Evenementen, Beveiliging, Zendamateur, Professioneel, Horeca, Hotel, Overheid, Industrie, Verhuur, Bouw, Extreem outdoor

Eigenschappen Hytera PD985 UHF:
- Emergency button
- Man-down
- Lone worker
- Priority interrupt
- Trilfunctie
- Verhuur functie
- Volledig verlicht toetsenbord
- Anti-reflectie display
- Smart battery
- Programmeren over bluetooth
- Data zenden over bluetooth
- Audio over bluetooth
- Real-Time clock hiermee kunt u de exacte tijd aflezen van ontvangen gesprekken en/of berichten.
- Full-duplex gesprek opzetten naar een andere Hytera PD985 UHF. 
- Single-frequency repeater mode in DMO. Betaalde licentie update.
- Micro SD slot Maximaal 32gb micro sd kaart +/- 576 uur gespreksopslag. Betaalde licentie update. 
- Verhuur functie 
- Vibrating Alert
- Pseudo Trunking ( Analog or DMR Tier II, XPT Trunking, Dmr Tier III + MPT Optional)
- 5 Watt zendvermogen maximaal.
- Frequentie bereik 350 - 527 Mhz 
- Zend vermogen regelbaar hoog en laag instelbaar. 
- Tier 2
- 4FSK digitale modulatie 12,5 kHz (data only): 7K60FXD 12.5KH (data + voice): 7K60FXE
- DMR Tier II in reference to ETSI TS 102 361-1/2/3
- Firmware upgradable via USB
- Call History
- Standaard 40 bits Encyptie uitbreid baar tot maximaal 256 bits AES Encryptie
- Automatisch op laten roepen en antwoorden
- Full Color Display 1,8 inch 65,563 kleuren 
- 1024 Kanalen vrij programmeerbaar via USB programmeerkabel
- 12,5 & 25 Khz Raster
- Sub Audio voor zowel analoog als digitaal CTCSS & DCS
- TX timer. 
- Mixed scanning
- Emergency Alarm
- Batterij indicator, en bij lage batterij geeft hij een waarschuwing
- Batterij saver
- Keypad Lock
- Cijfertoetsen
- DTMF
- 50 CTCSS tonen beschikbaar
- 104 CDCSS beschikbaar
- Zeer Robuuste Body 
- Zware accu 2000 Mah Li-Ion
- Smart Batterij technology 0 - 88% laden in slecht 1 uur tijd
- Sterke broekriem clip
- Sterke UHF Antenne
- Zeer overzichtelijk menu (programmeerbaar)
- Docking station laad station
- Slechts 335 Gram. 
- Afmetingen 131mm × 54mm × 36mm
- Militaire standaard MIL-STD 810 C / D / E / F / G ESD IEC 61000-4-2 (niveau 4) 
- Volledig stof en waterdicht volgens IP68 norm. 4 uur onder water bij 2 meter diepte.

Hytera PD985 UHF omschrijving


Hytera PD985, Bluetooth 4.0, Full duplex, Repeater mode, Digital noise cancellation, IP68 en nog veel meer. Deze opvolger van de PD785 Hytera portofoon loopt ver voorop alle andere digitale DMR portofoons als het gaat om mogelijkheden en performance. Dit is de eerste Hytera portofoon waarbij het mogelijk is full duplex te communiceren, dus praten en luisteren tegelijk mogelijk te maken tussen twee Hytera PD985 uhf portofoons. Full duplex communicatie zal plaats vinden tussen de twee beschikbare tijdsloten op dezelfde frequentie. De Hytera PD985 uhf is IP68 gespecificeerd wat inhoud dat deze stof en waterdicht is bij een diepte van 2 meter voor ten minste 4 uur, kortom compleet onverwoestbaar!. Daarnaast is deze versie uitgerust met Bluetooth 4.0 wat het ideaal maakt om te communiceren met diverse Bluetooth headsets maar ook instaat stelt om te kunnen programmeren via een Bluetooth verbinding, en data over Bluetooth te verzenden.

Single frequency repeater/audio opname licenties

De Hytera PD985 heeft ook een ingebouwde single frequentie repeater modus (Betaalde licentie update) wat ervoor zorgt dat je de portofoon in kan stellen als repeater, ontvangen via tijdslot1 en doorsturen via tijdslot2. Met zijn 32Gb sd kaart kunnen indien gewenst alle gesprekken opgenomen worden tot een maximale tijd van 576 uren (Betaalde licentie update).

Voorbeeld van de repeater functie:
Een medewerker gebruikt portofoon "MS1" in een tunnel en wil graag communiceren met MS3 in het kamp. Echter is het bereik tussen het kamp en de tunnel niet toereikend. Wanneer er een gebied bestaat dat in het bereik valt van MS1 en MS3 valt zou u hier een Hytera PD985 uhf kunnen plaatsen met een SFR functie om de communicatie tussen MS1 en MS3 mogelijk te maken of te stabiliseren.

Extra troeven van deze radio

Tevens is deze portofoon voorzien van volledig toetsenbord met navigatietoetsen en anti reflectie display wat zorgt voor een makkelijke bediening en perfecte aflezing van het display bij direct zonlicht. Met zijn 1024 vrij programmeerbare kanalen bent u volledig vrij met u programmering zonder beperkingen zowel analoog als digitaal. Wanneer het gaat om optimalisatie en efficiënt gebruik maken van u frequentie spectrum is de PD985 de perfecte portofoon. De Hytera PD985 uhf is zowel analoog als digitaal DMR te gebruiken, analoog ook met CTCSS / DCS inclusief 5TVO en DTMF. Deze Hytera portofoon maakt gebruikt van Smart Batterij technologie wat er voor zorgt dat de accu van 0 tot 88% opgeladen wordt binnen slecht 1 uur tijd!. Daarnaast kan bij een volle accu de portofoon bij normaal gebruik 5/5/90 ca 19,5 uur gebruikt worden. Ook de ontvangst gevoeligheid is aangepast samen met een betere frequentie stabiliteit samen in combinatie met de noise cancellation zorgt dit voor een extreem duidelijke communicatie zodat dat u absoluut geen last heeft van bij en omgeving geluid. Met zijn 2,5 watt audio output zal ook geen enkele omgeving teveel zijn om een duidelijke ontvangst te geven in de spraak berichten. Standaard wordt de Hytera PD985 uitgerust met een 40 bits Encryption, ook de uitgebreide versie met 256bits encryptie is door ons leverbaar, contacteer ons hiervoor.

Dual Slot Pseudo Trunk bied de mogelijkheid om een vrij tijdslot te programmeren aan een lid zodat dringende communicatie voor bijvoorbeeld Nood oproepen altijd mogelijk zijn. Het gebruik van DMR met 2 tijdsloten zoals de Hytera PD985 uhf bied, geeft u een effectieve verbetering van het frequentie gebruik aangezien er twee gesprekken of oproepen tegelijk plaats kunnen vinden. Het efficiënt gebruik maken van frequentie ruimte zal ook een besparing opleveren in de jaarlijkse kosten voor vergunningen die eventueel gehalveerd kunnen worden. Tevens is digitale communicatie ongevoelig voor omgeving geluiden buiten het spraak spectrum, dus hinderlijke geluiden als windgeruis, muziek , machine lawaai, of andere geluid producerende factoren behoren tot het verleden.

Verschillende modellen

Van de PD985 zijn er verschillende modellen te verkrijgen. Als eerste is er het onderscheid tussen de frequentiebanden. Voor onze regio zal dit steeds de PD985U (350-527MHz)zijn. Dit artikel betreft de eerste. Hierbij kan het toestel met een man-down en GPS chip voorzien zijn. In de EU worden deze altijd samen voorzien indien u 1 optie vraagt. Dan dient u voor de PD985G te gaan. (G staat voor GPS, maar bevat ook altijd de man-down). Dit artikel is het model zonder extra sensoren. Nog een hardware specifiek iets is een AES256 encryptie toestel. Om deze extra licentie te kunnen toevoegen dient u ook een AES256 toestel te hebben. Informeer dus steeds bij de aankoop!

Bovendien kan u nog licenties aankopen om het toestel in Tier III te laten trunken,single frequency repeater licentie of de SD-kaart audio opname licentie.

Interesse in dit toestel?

Dan raden we u zeker aan ons te contacteren. Dit type product kan moelijk worden aangekocht via een webshop. De Hytera PD985U kan onmogelijk worden gebruikt zonder programmatie, we geven dan ook een prijs op maat van uw project ipv bovenstaande indicatieve leveranciersprijs.

GTV kan u ook assisteren om uw radionetwerk te optimaliseren, programmatie mogelijkheden te overlopen of herstellingen uit te voeren van verschillende radio merken. Contacteer ons voor meer info.

Ook indien u opzoek bent om een hytera PD985 te huren kan u met ons contact opnemen.

De beschikbare accessoires voor de Hytera PD985 uhf kan u hieronder terugvinden.

Meer informatie
Merk Hytera
SKU 114-14266
Weight 0.000000
Stockstatus Op voorraad
Logistical weight (kg) 0
Battery type Lithium-ion
Battery capacity (mAh) 2000mAh
Frequentieband UHF
maxpower (W) 4
mode DMR, FM, NFM
Radio Type Portable
compandor Ja
scrambler Ja
battery strenght indicator Ja
signalling 5-tone, CTCSS/CDCSS, HDC-1200
work orders Ja
Acoustic Feedback Suppressor Yes
Alert Call Yes
Auto gain control Yes
Basic Encryption Yes
DMR Trunking (tier3) Optional (license)
Emergency alarm Yes
Enhanced Enchryption (40bit) Optional (license)
Enhanced Enchryption (128/256bit) Optional (license)
Full duplex call Yes
Lone Worker Yes
Man Down Yes
Proirity Interrupt Yes
Roaming Yes
Scan Yes
Vibration Yes
Multiple Key Encryption Yes
Multi Band Equalizer Yes
Noise Reduction Technology Yes
Optional board Yes
Phone interconnect Yes
Pseudo Trunk Yes
Radio Check Yes
Radio enable/disable Yes
Remote Monitor Yes
Rent Yes
RTC Clock Yes
Single Frequency Repeater Mode Optional (license)
Smart Battery Yes
Telemetry Yes
Voice notification Yes
XPT trunking Yes
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be