GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

Garmin dēzl LGV1000 10-inch satelliet navigatiesysteem GPS voor vrachtwagens

€ 700,20
SKU
411-00584

VRACHTWAGENNAVIGATIE VOOR LANGE AFSTANDEN

U houdt goed zicht op de weg dankzij het gemakkelijk afleesbare navigatietoestel van 10 inch met aangepaste vrachtwagenroutes die zijn afgestemd op de grootte en het gewicht van uw vrachtwagen.

POPULAIRE VRACHTWAGENROUTES

Rijdt u door een onbekende omgeving? Vergroot uw omgevingsbewustzijn door populaire vrachtwagenroutes te bekijken die door andere vrachtwagenchauffeurs worden gebruikt.

WAARSCHUWINGEN VOOR BESTUURDERS

Met het oog op veiliger rijden en een groter omgevingsbewustzijn ontvangt u als bestuurder waarschuwingen voor scherpe bochten, snelheidsveranderingen, spoorwegovergangen en meer.

BEGELEIDING BIJ LADEN EN DOCKEN

Dankzij onze toonaangevende begeleiding bij het laden en docken, worden er potentiële laadzones of opslaglocaties weergegeven wanneer u uw bestemming nadert. Hierdoor weet u meteen waar u naartoe moet.

HET JUISTE CHAUFFEURSCAFÉ KIEZEN

Zoek de gewenste chauffeurscafés met de vooraf geïnstalleerde adreslijst van Truck & Trailer Services, waarmee u kunt filteren op merknaam of voorzieningen.

DIGITALE VERKEERSINFORMATIE

De meegeleverde DAB-verkeersinformatiekabel is klaar voor gebruik en biedt tijdige en nauwkeurige updates van de verkeerssituatie. Hiermee vermijdt u ongevallen, bouwwerkzaamheden en andere obstakels.

EENVOUDIGE PAUZEPLANNING

Ontvang tijdig meldingen zodat u van elke pauze kunt genieten.

SPRAAKASSISTENT

Routebeschrijving nodig? Zeg het gewoon. Uw dēzl spraakassistent reageert op uw spraakopdrachten, zodat u uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg kunt houden.

DRAADLOZE UPDATES

Met behulp van de ingebouwde WiFi® connectiviteit werkt u uw kaarten en software eenvoudig bij zonder computer. U krijgt een melding op het scherm wanneer nieuwe updates beschikbaar zijn.

VERKEER, WEER EN BRANDSTOFPRIJZEN

Koppel dēzl LGV700 aan uw telefoon en download de Garmin Drive app voor toegang tot live verkeersinformatie, weerberichten en realtime brandstofprijzen. Bovendien hebt u toegang tot photoLive verkeerscamera's (indien beschikbaar).

HANDSFREE BELLEN

Met de ingebouwde draadloze Bluetooth® technologie synchroniseert u uw compatibele smartphone met uw dēzl navigatietoestel, zodat u kunt bellen met uw handen aan het stuur2.

SMARTPHONE MELDINGEN

Wanneer het navigatietoestel is gekoppeld aan de Garmin Drive app, ziet u op het scherm van het toestel tekstberichten en andere meldingen van uw telefoon.

Meer informatie
Merk Garmin
SKU 411-00584
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be