GTV is uw professionele partner voor radiocommunicatie.
Wij doen verkoop, verhuur, service en projecten op maat.
Bekijk al onze diensten hier: www.gtv.be
Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vandaag: info@gtv.be | 056 730 730

DR590W-1CH - Dashcam - Wifi - 16GB

€ 210,09
SKU
413-20095
De BlackVue DR590W-1CH Wifi is het instapmodel Wifi dashcam van BlackVue. De DR590W-1CH Wifi filmt met 1080p FullHD video's in 60fps, het beeld is daardoor scherp én vloeiend. Door de Wifi functie kan de dashcam eenvoudig worden verbonden met telefoon of tablet en beelden worden bekeken, instellingen worden gewijzigd en updates worden geïnstalleerd. De BlackVue DR590W-1CH Wifi is bovendien uitbreidbaar met een optionele GPS module en wordt standaard geleverd met 16gb BlackVue MicroSD kaart.

BlackVue Wifi


De DR590W-1CH Wifi is uitgerust met handige Wifi functie. Via deze Wifi kan de dashcam worden verbonden met elke telefoon of tablet. De BlackVue app is verkrijgbaar voor iOS en Android. Via de app kunnen beelden worden bekeken en instellingen eenvoudig worden gewijzigd. Ook kunnen via de App firmware updates worden uitgevoerd, dat werkt een stuk eenvoudiger dan via de SD kaart.


Let op: De Cloud mogelijkheden zoals bij de BlackVue DR750S en DR900S worden bij dit model niet ondersteund.


SONY Starvis 2.1M sensor


De SONY Starvis beeldsensor in deze BlackVue DR590W-1CH Wifi staat garant voor de beste beeldkwaliteit. Met name in het donker presteert deze DR590W-1CH Wifi daarom beter dan veel andere dashcams. Hij filmt in 60fps waardoor de video's bovendien erg vloeiend zijn.


Schok- en bewegingsdetectie


De DR590W-1CH Wifi heeft een ingebouwde parkeerstand én G-sensor waardoor trillingen en bewegingen worden waargenomen. Tijdens het rijden worden trillingen waargenomen zodat eventuele ongevallen beveiligd kunnen worden opgeslagen. Tijdens het parkeren kan de DR590-1C ook bewegingen waarnemen om de auto te beveiligen.


Let op: Voor het gebruik van de parkeerstand is een BlackVue Power Magic Pro óf Battery pack nodig om te camera te voorzien van stroom wanneer het contact van de auto is uitgeschakeld.


Night Vision


Deze BlackVue DR590W-1CH Wifi is net als de meeste andere BlackVue dashcams uitgerust met de Night Vision stand. Door deze stand aan te zetten zijn de beelden in het donker een stuk beter dan bij andere dashcams. Bij de Nightvision wordt gebruik gemaakt van een optimale balans tussen helderheid en witbalans.


128gb MicroSD support


De BlackVue DR590W-1CH Wifi wordt standaard geleverd met een 16gb MicroSD kaart van BlackVue, maar hij ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Gebruik voor de beste ervaring en duurzaamheid altijd originele BlackVue MicroSD kaarten.


De DR590W-1CH Wifi is uitgerust met loop recording waardoor óók met 16gb MicroSD kaarten altijd kan worden gefilmd. De oudste bestanden worden bij een volle kaart automatisch verwijderd en overschreven voor nieuwe beelden.


360? BlackVue design


Deze BlackVue DR590W-1CH Wifi biedt het comfort, luxe en gebruiksgemak van BlackVue tegen een zeer scherpe prijs. De afwerking is zoals we die van BlackVue gewend zijn en de gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit. Ook heeft deze DR590W-1CH Wifi het handige cilindervormige design zodat hij 360 graden draaibaar is.


Multifunctionele knop


De DR590W-1CH Wifi is uitgerust met de handige Microfoon en Format knop waarmee de microfoon eenvoudig kan worden aan- en uitgezet en de SD kaart eenvoudig kan worden geformatteerd in de camera.


Optionele GPS module


Door gebruik te maken van de optionele G1E GPS module van BlackVue wordt de snelheid en de coördinaten van alle opnames bijgehouden. Deze externe GPS module is handig weg te werken door de sticker montage zodat hij nauwelijks opvalt in de auto.


Stembegeleiding


De DR590W-1CH Wifi geeft middels de stembegeleiding altijd aan als veranderingen optreden in de opnames.


BlackVue PC en MAC software


De handige en gratis verkrijgbare BlackVue software voor PC en Mac maakt het bekijken van de beelden erg eenvoudig. Ook extra gegevens zoals GPS en G-sensor activiteit zijn in te zien samen met de video's.

Meer informatie
Merk Blackvue
SKU 413-20095
EAN 8809352134126
© 2023 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be