Camper 890 8-inch camper navigatie GPS met Digital Traffic

€ 550,21
SKU
411-03585

ERVAAR DE MOOISTE MOMENTEN. MET DE BESTE ROUTEBEGELEIDING.

Laat de Camper 890 uw reis plannen zodat je onderweg kunt genieten van alle mooie momenten.

Groot navigatiescherm

De Garmin Camper 890 heeft een helder en scherp aanraakscherm met hoge resolutie zodat je belangrijke informatie gemakkelijk kunt zien, zowel in de liggende als de staande modus.

Aangepaste camperroutes

De Garmin Camper 890 houdt rekening met de grootte en het gewicht van het voertuig en zoekt vervolgens de beste route¹. En je kunt ook profielen voor meerdere voertuigen of aanhangers opslaan.

Wegwaarschuwingen

Je wordt op tijd gewaarschuwd voor steile hellingen, scherpe bochten, gewichtsbeperkingen en nog veel meer. Met gedetailleerde informatie over hoogteverschillen op je route kun je jezelf voorbereiden op steile hellingen.

Camperplaatsen en -services

Maak je reis eenvoudiger met een vooraf geladen lijst met camperparkeerplaatsen en -services van ACSI, CamperContact en Trailer's PARK, en inhoud van iOverlander™ . Je kunt de lijst filteren op voorzieningen zoals douches, elektriciteit en meer.

Eenvoudige reisplanning

Koppel de Garmin Drive™ app om eenvoudig routes te importeren en GPX-bestanden² te delen.

Spraakassistent

Routebeschrijving nodig? Zeg gewoon 'OK Garmin' en vertel Garmin Camper 890 waar je naartoe moet. Het toestel reageert op gesproken verzoeken en navigeert vervolgens naar de bestemming.

Draadloze updates

Met behulp van de ingebouwde WiFi® connectiviteit werk je de kaarten en software eenvoudig bij zonder computer. Je krijgt een melding op het scherm wanneer nieuwe updates beschikbaar zijn.

Gratis live verkeers- en weersinformatie

In combinatie met de Garmin Drive™ app helpt live verkeersinformatie je vertragingen te vermijden en omwegen te vinden. Bekijk onder andere ook gedetailleerde weersverwachtingen, de huidige weersomstandigheden en bewegende radarbeelden.

Live brandstofprijzen

Maak verbinding met de Garmin Drive™ app voor updates van real-time² brandstofprijzen op de route.

Handsfree bellen

Met de ingebouwde draadloze Bluetooth® technologie synchroniseer jij je compatibele smartphone met de Garmin Camper 890 om te bellen zonder je handen van het stuur te halen.

Smartphone meldingen

Wanneer de Garmin Camper 890 is gekoppeld aan de Garmin Drive app, zie je op het scherm van het toestel tekstberichten en andere meldingen van de telefoon.

Meer informatie
Merk Garmin
SKU 411-03585
EAN 753759256500
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be