Aurapad-3 Qi Draadloze Oplader voor Smartphones (Zwart)

€ 25,00
SKU
711-10046

• Geen kabels vereist
• Laad draadloos elke Qi-enabled smartphone op
• Sneller draadloos opladen
• Lichtgewicht, compact en slank ontwerp
• Antisliplaag Houdt het vermogen aanwezig
• Compatibiliteit van cases
• Micro-USB-kabel meegeleverd
• LED-indicator houdt u op de hoogte
• Smart IC voor veilig opladen

Vereenvoudig uw ruimte met deze draadloze oplaadpad, "AuraPad-3". Deze lader maakt gebruik van zendspoelen om uw draadloso verbinding te maken en zo draadloos uw telefoon op te laden. U hoeft niet in te pluggen wanneer het tijd is om op te laden, leg gewoon uw telefoon of een ander Qi-apparaat op het oplaadstation. Wanneer de LED-indicator oplicht, wordt uw apparaat optimaal opgeladen.


Kenmerken


Geen kabels vereist - Gewoon plaatsen en gaan:
Geen kabels meer, geen rommelige laadstations meer. Plaats uw Qi-apparaten eenvoudig op het antislip oplaadoppervlak dat is ontworpen om uw apparaat tijdens het opladen te beveiligen. Blijf eenvoudig opladen.


Laad draadloos elke Qi-ondersteunende smartphone op:
Met een slank draagbaar ontwerp is deze universele slimline Qi draadloze oplaadpad een fantastische ruimtebesparende manier om uw telefoon op te laden terwijl u weg bent van huis of op kantoor. Deze pad is ontworpen voor snel en intuïtief laden en stelt je in staat om elke Qi-compatibele smartphone op te laden zonder kabels.


Sneller draadloos opladen:
Tot 10 W draadloos opladen voor de nieuwste iPhone X / 8 Plus / 8 die loopt op de nieuwste iOS 11.2-update - sneller dan traditionele 5W draadloze opladers. Chip geüpgraded, oplaadefficiëntie tot 85%, hoger dan 73% van de anderen, sneller opladen.


Lichtgewicht, compact en slank ontwerp:
Perfect in elke omgeving, deze Promate AuraPad-3 draadloze pad heeft een slanke, elegante minimalistische siliconen-constructie. Combineer dit met een onopvallende esthetiek en je hebt een pad dat er zeker in past, of je nu op kantoor bent, in je slaapkamer, in je keuken of waar je het ook maar nodig hebt.


Antisliplaag Houdt het vermogen aanwezig:
U hoeft zich nooit zorgen te maken dat uw telefoon uitglijdt terwijl deze op de pad ligt. Promate heeft elke draadloze basis gecoat met een speciaal antislipmateriaal, zodat uw telefoon op de plaats blijft waar deze is geplaatst. Bovendien creëert een gegalvaniseerde metalen binnenstructuur een stabiel platform dat zich niet op een oppervlak kan verplaatsen.


Case-compatibiliteit:
Opladen zonder je hoesje te verwijderen. Het draadloze opladingspad van de AuraPad-3 is ontworpen om met de meeste lichtgewicht koffers te werken.


Micro-USB-kabel meegeleverd:
De kabel die bij deze pad wordt geleverd - de perfecte balans tussen gebruiksgemak en elegantie. Deze kabel is niet zo lang dat hij je in de weg loopt of struikelt, maar het is lang genoeg dat je de pad overal neer kunt zetten.


LED-indicator houdt u op de hoogte:
Controleer snel of je apparaat aan het opladen is of niet met de ingebouwde LED-oplaadindicator van de Promate AuraPad-3 Universal Wireless Charging Pad. Een stijlvolle LED brandt als de telefoon wordt opgeladen, waardoor de randen van de pad worden verlicht.


Smart IC voor veilig opladen:
Bevat overtollige en te hoge temperatuurbeveiliging en automatisch stand-by wanneer deze volledig is opgeladen om te voorkomen dat de oplader en apparaten beschadigd raken. Een geïntegreerde slimme chip in de AuraPad-3 beschermt het draadloze oplaadstation tegen oververhitting, overstroom en kortsluiting.


Compatibel met alle Qi-compatibele apparaten
Ongeacht welk Android- en iOS-apparaat met draadloze oplading je hebt, dit draadloze pad laadt het op. Dit betekent niet alleen dat de pad handig is als u van telefoon wisselt, maar ook betekent dat vrienden en familieleden kunnen profiteren van uw draadloze oplader. Je kunt ook meerdere apparaten achter elkaar opladen als je bijvoorbeeld een zakelijke telefoon hebt. Geschikt voor iPhone X, iPhone 8/8 Plus, Samsung Galaxy Note8, S8, S8 + / S8 Plus, Note 5, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge en meer

Meer informatie
Merk Promate
SKU 711-10046
EAN 6959144035130
Weight 0.150000
Stockstatus Op voorraad
Logistical weight (kg) ,15
Logistical length (mm) 120
Logistical width (mm) 22
Logistical height (mm) 180
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be