10.1-inch Overhead Monitor met DVD Speler en HDMI ingang

€ 799,00
SKU
310-10035
Familie tijd op de weg is nu net beter. Het PKG-RSE3HDMI DVD-entertainmentsysteem is perfect voor uw passagiers. Uw passagiers kunnen genieten van een beeldkwaliteit via HDMI, hun favoriete dvd of filmapparaat tijdens een roadtrip.

Bron vriendelijk
Met de dubbele directe HDMI-ingangen kan video-inhoud worden afgespeeld vanaf elk HDMI-apparaat, zoals een smartphone met een HDMI-adapter. Het systeem is uitgerust met één AUX-ingang voor aansluiting op externe bronnen, zoals een iPod®, iPhone®, iPad® of gameconsole (vereist een kabel van derden, apart verkrijgbaar). Sluit een USB-apparaat aan om video's af te spelen met het meest gebruikelijke formaat, zoals AVI, MPEG, MP4, MOV, FLV, RMVB, MP3, WMA, AAC en JPEG.


Overhead-monitor Dvd-speler HDMI-10-inch zwarte achterbank PKG-RSE3HDMI ALPINE


Eenvoudig te gebruiken
De bedieningselementen van de PKG-RSE3HDMI bevinden zich op het bovenpaneel van de lijkwade voor gemakkelijke toegang door de kinderen. Als ze liever een afstandsbediening gebruiken, wordt de RUE-4159 afstandsbediening geleverd met het systeem voor gemakkelijke toegang. Twee hoofdtelefoons zijn ook inbegrepen, zodat de kinderen kunnen genieten van hun inhoud zonder afgeleid te worden.


Gebouwd voor Road Adventures, met briljante beeldkwaliteit
Het PKG-RSE3HDMI entertainmentsysteem voor achterstoelen bestaat uit een 10,1-inch flip-down monitor met een ingebouwde dvd-speler en twee HDMI-ingangen. Het duurzame, auto-klasse DVD / CD-mechanisme is ontworpen voor uitdagingen in voertuigen, zoals trillingen en hitte, voor een betrouwbare afspeelkwaliteit. De LED WSVGA-monitor heeft 1,84 miljoen pixels voor een schitterende beeldkwaliteit.


Dual Zone Video Control
De PKG-RSE3HDMI is de perfecte aanvulling op een Alpine 9-inch, 8-inch of 7-inch Restyle dash-systeem met in het dashboard. Met de Dual Zone Video Control-functie op de Restyle dash-systemen kan de video-inhoud van het Restyle dash-systeem worden verzonden naar de monitor van de PKG-RSE3HDMI terwijl u geniet van een andere audiobron op de voorstoel.


Ziet er goed uit in elk voertuig
De PKG-RSE3HDMI is ontworpen voor installatieflexibiliteit. Het wordt geleverd met consoleafdekkinghoezen in drie kleuren (Gun Metal Black, Bright Grey, Champagne Gold), dus kies degene die bij het interieur van uw voertuig past voor een esthetisch uiterlijk.

Meer informatie
Merk Alpine
SKU 310-10035
Stockstatus Op voorraad
© 2022 | www.gtv.be | +32 56 730 730 | info@gtv.be